Zo werkt 't

Aanvulling op gezonde voeding

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is de basis voor een gezonde leefstijl. Onze producten vormen een aanvulling die jou bij die gezonde leefstijl kunnen helpen. We bieden complete sap- en detox-kuren (incl. online yoga of krachttrainingslessen), boosts en shots, supplementen, soepen en slow juices. Ons doel? Gezond leven makkelijker maken! We vertellen je graag meer over onze uitgangspunten en wat Blend New Day voor jou kan betekenen.

Gezond lijf én gezonde huid

Bij Blend New Day heb je de keuze uit uiteenlopende sappen (slow juices), shots en supplementen. Deze producten vormen een aanvulling op je dagelijkse voeding en helpen je lichaam gezond te houden. Ook hebben wij supplementen met vitamine C voor het behoud van een gezonde huid. Een welkome ondersteuning in ons drukke leven! We stellen duurzaam ondernemen bij ons centraal. Dat zie je terug in de gebruikte ingrediënten, de keuzes die we maken voor het verpakkingsmateriaal, voor groene stroom en hoe we met afval- en restproducten omgaan.

Slowjuicer & behoud vitamines

Wij persen met behulp van onze slowjuicer alleen het allerbeste van groenten en fruit. Dit doen we met de hand en het liefst zoveel mogelijk ongeschild en ongesneden voor een optimaal resultaat. We kiezen daarom ook bewust voor groenten en fruit vrij van allerlei pesticiden en bestrijdingsmiddelen én met meer voedingswaarde. Wij maken onze producten allemaal zelf op een ambachtelijke manier. De slow juices worden direct op -20 graden Celsius ingevroren, zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven.

Ontdek ook meer over de werking van onze juicer.

Waarom shots en slowjuices?

Fruit en groentes vroeger en nu

Ons huidige voedsel heeft niet meer de kwaliteit van vroeger. Daar waar vroeger de groente en het fruit op een rijke bodem werden verbouwd, gebeurt dat tegenwoordig op glaswol. Groenten en fruit staan dus niet meer in de volle grond. De maatschappij wil het graag zo snel mogelijk opkweken zonder allerlei ziektes, maar ook zo goedkoop mogelijk. Dit gaat ten koste van ‘van nature’ rijke voeding en dus ook ten koste van de o zo belangrijke voedingswaarden. Je moet tegenwoordig heel wat meer groenten en fruit eten om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen dan een eeuw geleden.

Je dagelijkse portie groentes

Dagelijks veel (400 gram) gevarieerde groente eten lukt dan ook niet iedereen elke dag, terwijl het zoveel gezondheidsvoordelen oplevert én het tegelijkertijd ook weer een gezonder leven stimuleert. Met een flesje van Blend New Day heb jij jouw dagelijkse portie al binnen. Zo maken we het een stuk gemakkelijker om gezonde voeding tot je te nemen! Lees ook meer over ons of blader door de veel gestelde vragen.

Smaken en varianten slowjuices

Je hebt bij onze juices de keuze uit 3 verschillende smaakvarianten:

  1. Sweet Juice: Een combinatie van sappig fruit en verse groenten
  2. Full Juice: Vooral verse groenten, afgemaakt met een beetje fruit
  3. Pure Juice: Verschillende verse groenten in een smaakvolle combinatie

Bij elk product vind je de verschillende mogelijke smaken terug. Zo maken we gezond leven nog lekkerder! We bieden ook allerlei shots met elk een eigen samenstelling, doel en smaak. 

Waarom supplementen?

We zijn ervan overtuigd dat de juiste supplementen een goede toevoeging kunnen zijn naast gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten. Ze helpen je tijdens de seizoenen en levensfases om je fit te voelen en er goed uit te zien.

Eerlijke voeding

Wij geloven in eerlijke voeding. Eerlijk voor de natuur, eerlijk voor je lijf en eerlijk geproduceerd. We maken de producten die we zelf in de winkel al jaren zoeken. Daarom gebruiken we zo veel mogelijk veganistische, natuurlijk, pure en duurzame ingrediënten. Als het niet nodig is of de werking niet verbetert, voegen we het niet toe aan onze supplementen. Daarmee houden we meer ruimte voor de ingrediënten die wél werken.

Zorgvuldige samenstelling

Met de orthomoleculaire wetenschap als basis stellen we onze supplementen zorgvuldig samen. Daarbij zijn hoge werkzaamheid en bepaalde grondstoffen de basis. Lees ook meer over ons.

Twents landgoed Het Krakeel

Landgoed het Krakeel in Twente vormt een oase van rust. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van alledag door een wandeling langs de bochtige oevers van het water te maken of door te picknicken in de bloemrijke graslanden. Talrijke dieren zijn er te spotten, zoals reigers, roofvogels, reeën, dassen en fazanten.

Hier op ons landgoed wordt ook al het lekkers uit de schatkist van moeder natuur verwerkt. Alleen de allerbeste groenten en fruit worden bij ons verwerkt tot groentesappen. Onze groenten zijn van het seizoen en bij voorkeur van Nederlandse bodem. Vrij van pesticiden en kunstmest en boordevol belangrijke vitaminen en mineralen. Geen moeilijke toevoegingen of middelen maar puur, vers en eerlijk. What you see is what you get! Precies wat je nodig hebt en dat proef je.

Nieuwsgierig geworden naar onze plek? Je bent van harte uitgenodigd om een keer langs te komen en het zelf te ervaren! Neem gerust contact met ons op.

 

Over onze kuren en producten

Wil je meer weten over onze producten of hoe onze detox-kuren precies werken? Bekijk dan de veel gestelde vragen voor meer informatie of blader eens door onze blogartikelen voor tips en adviezen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij garanderen dat al onze groenten en fruit vrij zijn van pesticiden, bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Wij mogen onze producten niet biologisch noemen omdat we ervoor gekozen hebben geen skal registratie aan te vragen. 

 

Stel je vraag