Zo werkt 't

Aanvulling op gezonde voeding

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is de basis voor een gezonde leefstijl. Onze producten vormen een aanvulling die jou bij die gezonde leefstijl kunnen helpen. We bieden een complete leefstijlkuur (incl. online krachttraining), supplementen, eiwitshakes, gembershot, en collageen. Ons doel? Gezond leven makkelijker maken! We vertellen je graag meer over onze uitgangspunten en wat Blend New Day voor jou kan betekenen.

Gezond lijf én gezonde huid

Bij Blend New Day heb je de keuze uit uiteenlopende producten. Deze producten vormen een aanvulling op je dagelijkse voeding en helpen je lichaam gezond te houden, van binnen èn van buiten. Een welkome ondersteuning in ons drukke leven! We stellen duurzaam ondernemen bij ons centraal. Dat zie je terug in de gebruikte ingrediënten, de keuzes die we maken voor het verpakkingsmateriaal, voor groene stroom en hoe we met afval- en restproducten omgaan.

Gezonde voeding

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is volgens ons de basis voor een gezonde leefstijl. Onze producten zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Uitgangspunt is daarbij de helende kracht van gezonde voeding en supplementen.

Waarom supplementen?

We zijn ervan overtuigd dat de juiste supplementen een goede toevoeging zijn naast gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten. Ze helpen je tijdens de seizoenen en levensfases om je fit te voelen en er goed uit te zien.

Eerlijke voeding

Wij geloven in eerlijke voeding. Eerlijk voor de natuur, eerlijk voor je lijf en eerlijk geproduceerd. We maken de producten die we zelf in de winkel al jaren zoeken. Daarom gebruiken we zo veel mogelijk veganistische, natuurlijk, pure en duurzame ingrediënten. Als het niet nodig is of de werking niet verbetert, voegen we het niet toe aan onze supplementen. Daarmee houden we meer ruimte voor de ingrediënten die wél werken.

Zorgvuldige samenstelling

Met de orthomoleculaire wetenschap als basis stellen we onze supplementen zorgvuldig samen. Daarbij zijn hoge werkzaamheid en bepaalde grondstoffen de basis. Lees ook meer over ons.

Twents landgoed Het Krakeel

Landgoed het Krakeel in Twente vormt een oase van rust. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van alledag door een wandeling langs de bochtige oevers van het water te maken of door te picknicken in de bloemrijke graslanden. Talrijke dieren zijn er te spotten, zoals reigers, roofvogels, reeën, dassen en fazanten.

Hier op ons landgoed wordt ook al het lekkers uit de schatkist van moeder natuur verwerkt. Alleen de allerbeste ingrediënten worden bij ons verwerkt. Bij voorkeur van Nederlandse bodem. Vrij van pesticiden en kunstmest en boordevol belangrijke vitaminen en mineralen. Geen moeilijke toevoegingen of middelen maar puur, vers en eerlijk. What you see is what you get! Precies wat je nodig hebt!

Nieuwsgierig geworden naar onze plek? Je bent van harte uitgenodigd om een keer langs te komen en het zelf te ervaren! Neem gerust contact met ons op.

 

Over onze producten

Wil je meer weten over onze producten of hoe onze leefstijlkuur precies werkt? Bekijk dan de veel gestelde vragen voor meer informatie of blader eens door onze blogartikelen voor tips en adviezen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij garanderen dat al onze producten vrij zijn van pesticiden, bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Wij mogen onze producten niet biologisch noemen omdat we ervoor gekozen hebben geen skal registratie aan te vragen. 

 

Stel je vraag