Werk jij als coach of huidtherapeut en wil jij jouw klanten met alle liefde en kennis adviseren over gezonde voeding en het gebruik van supplementen? Zodat zij een gezond en energiek leven leiden met als resultaat een prachtige huid. Volg dan onze training Voeding & Suppletie en haal alle kennis in huis die jij hiervoor nodig hebt!

Deze training is voor

 • Huidexperts die hun klanten behandelen en adviseren op het gebied van huidverbetering. Zoals een schoonheidsspecialist, huidtherapeut en eigenlijk iedere professional die zijn/haar klanten graag helpt aan een mooie huid van binnenuit. 
 • Coaches en therapeuten die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl, waardoor zij fitter, sterker en energieker zijn en zo het maximale uit hun leven kunnen halen.

Training Voeding & Suppletie – twee dagdelen

De training Voeding & Suppletie bestaat uit twee dagdelen op locatie in Haaksbergen of Leusden/Amersfoort. Tijdens de cursus vertellen wij jou alles over de basis van gezonde voeding en ook hoe je deze op de juiste manier aanvult met supplementen. Twee leerzame dagdelen waarin je samenkomt met andere experts binnen jouw branche! Tussen de middag eten we, vanzelfsprekend, gezamenlijk een heerlijke gezonde lunch zodat jij vol energie nieuwe kennis kunt opdoen.

Tijdens de training Voeding & Suppletie vertellen wij meer over: 

 • Gezonde voeding als basis voor een gezond, fijn en energiek leven met als resultaat een mooie huid. 
 • De orthomoleculaire voedingsleer en hoe dat eruitziet in de dagelijkse praktijk. 
 • Waarom veel mensen tegenwoordig last hebben van tekorten aan vitamines en mineralen. Ook vertellen we meer over de veel voorkomende tekorten en hoe dit zich uit. Zo weet jij precies aan welke symptomen jij een tekort herkent. 
 • We leggen je exact uit hoe je deze tekorten aanvult met het gebruik van de juiste supplementen. Ook vertellen we wat goede suppletie is en adviseren wij je hierover. 
 • Verder geven we je praktische handvatten en tips zodat jij jouw klanten kunt voorzien van een persoonlijk en professioneel maatwerk advies met betrekking tot een gezonde levensstijl door middel van voeding en supplementen. 

Training Voeding & Suppletie – twee dagdelen (incl. lunch)

Haaksbergen of Leusden/Amersfoort
Data – 12.00 – 17.00

Eenmalige investering € 250 excl. btw

Na onze training

 • Weet jij precies wat gezonde voeding is en hoe dit bijdraagt aan een gezond, fit en sterk lichaam.  
 • Ook begrijp jij hoe voeding en supplementen zorgen voor een gezonde en stralende huid.  
 • Herken jij tekorten aan vitaminen en mineralen bij jouw klanten en weet jij precies hoe je deze oplost met voeding en suppletie. 
 • Geef jij jouw klanten een persoonlijk advies zodat zij met de juiste voeding en supplementen weer fit, energiek én met een mooie huid door het leven gaan.
 • Bied jij als huidexpert of coach een holistische dienst aan waar voeding onderdeel uitmaakt van de basis voor een gezond leven.  
 • Beschik jij over een map met praktische kaarten waar alle ins en outs opstaan, deze geven jou handvatten voor het advies aan jouw klanten. 
 • Ontvang jij het Voeding & Suppletie certificaat van Blend New Day.

Wil jij ook jouw klanten nóg beter helpen door hen te adviseren over voeding en het gebruik van supplementen? En ben jij toe aan een flinke dosis nieuwe kennis? Meld je dan aan voor onze training en zet de volgende stap in jouw bedrijf. Ook een mooie gelegenheid om te sparren met jouw conculega’s! 

Dit zeggen anderen over onze training

Naam + bedrijfsnaam

“Quote”

Naam + bedrijfsnaam

“Quote”

Naam + bedrijfsnaam

“Quote”

Over ons

Gezonde voeding speelt een grote rol in een fijn en energiek leven, met als resultaat een mooie huid. Voor volwassenen en ook zeker voor kinderen! Jaren terug hebben wij onze passie voor voeding ontdekt toen wij een eigen kinderopvang hadden. Wij wilden de kindjes alleen de allerbeste voeding geven. Ook liep Daniël te kwakkelen met zijn gezondheid. Zo was hij wat zwaarder dan hij wilde en verlangde hij naar een klachtenvrij en energiek leven. Wat begon met het lezen van artikelen en boeken, leidde tot verder doorleren tijdens trainingen en opleidingen. Als een ware spons nemen we alle kennis tot ons. En we leren steeds meer! Momenteel volgt Brenda de opleiding tot hormoontherapeut. Reuze interessant!

Meld je aan

Training Voeding & Suppletie – twee dagdelen

Twijnstraat 22 in Haaksbergen
Data – 12.00 – 17.00

Eenmalige investering € 250 excl. btw

Veelgestelde vragen

Ik heb een groep medewerkers die de training graag willen volgen, kunnen jullie de training ook op locatie verzorgen?

Lijkt ons hartstikke leuk! We trainen wel vaker grote gezelschappen van één bedrijf.

Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Is het ook mogelijk om jullie eigen supplementen te verkopen in onze salon of praktijk?

Ja absoluut! Onze supplementen bevatten alleen dat wat écht van toegevoegde waarde is. Deze zijn vrij van zware metalen, allergenen en contaminaties.

Wil je onze supplementen verkopen in jouw salon of praktijk? Lees dan meer over verkooppunten of stuur een e-mail naar partner@blendnewday.nl.

Waar wordt de training gegeven?

Dit kan bij ons zijn, op een locatie in Breda of bij de klant op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor wie is de training bedoeld?

Voor ondernemers die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl met als gevolg meer energie, fitter, vitaler, weerbaarder en ook een prachtige huid.

Wij geven onze trainingen vaak aan huidexperts, zoals schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten maar ook aan lifestyle en vitaliteitscoaches, therapeuten en leefstijlexperts.

Stel je vraag