Vitamine E complex

 49,00
Direct leverbaar

Vitamine E Complex ‘Cell protector’
Dit unieke krachtige vitamine E complex bevat alle acht vormen van vitamine E in één capsule. Door het gepatenteerde systeem wordt de vitamine snel en efficiënt opgenomen, wat zorgt voor een hoge biologische beschikbaarheid.

Bevat alle 8 vormen vitamine E (4 tocoferolen en 4 tocotriënolen)
Van natuurlijke oorsprong, géén synthetische vitamine E
Superieure opname door een uniek en gepatenteerd systeem
Helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade
100% natuurlijk en vegan
Gezond leven makkelijk gemaakt
Eenvoudig online bestellen
Voor 12.00 besteld volgende dag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf € 90
100% natuurlijk
Voel je goed en gezond
Snelle levering

Beschrijving

Vitamine E Complex ‘Cell protector’
Dit unieke krachtige vitamine E complex bevat alle acht vormen van vitamine E in één capsule. Door het gepatenteerde systeem wordt de vitamine snel en efficiënt opgenomen, wat zorgt voor een hoge biologische beschikbaarheid.

Wat maakt deze vitamine E zo bijzonder?

Bevat alle 8 vormen vitamine E (4 tocoferolen en 4 tocotriënolen)

Van natuurlijke oorsprong, géén synthetische vitamine E

Superieure opname door een uniek en gepatenteerd systeem

 100% Vegan

Een bijzonder krachtige formule door de synergetische werking

Werking

Vitamine E is een krachtige vetoplosbare antioxidant. De belangrijkste functie van vitamine E is het helpen bij de bescherming van cellen en weefsels tegen de invloeden van buitenaf zoals zonlicht en vervuiling.

Helpt het (natuurlijke) afweersysteem van de lichaamscellen;

Helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade eninvloeden van buitenaf, zoals zonlicht en vervuiling;

Helpt bij de bescherming en het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Waarom vitamine E

We staan tegenwoordig bloot aan veel ongewenste invloeden van buitenaf zoals overmatige UV-straling uit zonlicht, milieuvervuilingen een ongezonde leefstijl zoals roken en alcoholgebruik. Ons afweersysteem van de cellen kan dus wel wat steun gebruiken.

Ons lichaam kan zelf namelijkgeen vitamine E aanmaken, maar je hebt het wel nodig. Vitamine E is evenals vitamine C, een zeer belangrijke en veelzijdige voedingsstof, die onmisbaar is voor tal van functies in ons lichaam.

Vitamine E voor je huid

Het is niet voor niets dat je in de meeste huidverzorging-, en zonbeschermingsproducten vitamine E als een van de belangrijkste bestanddelen tegenkomt. Vrije radicalen kunnen vroegtijdige huidveroudering in de hand werken. Vitamine E beschermt je huid tegen vrije radicalen en ondersteunt de barrièrefunctie van je huid. Ook helpt het bij de bescherming van je gezonde lichaamscellen.

Natuurlijke vorm vitamine E

De natuurlijke vitamine E is een mengsel van verschillende tocoferolen en tocotriënolen, waarvan in de natuur acht vormen voorkomen. Deze vitamine E bevat daarom alle acht vormen van vitamine E in één capsule. Alle vitaminen E zijn van natuurlijke oorsprong, dus géén synthetische vormen! Een synthetische vorm kan namelijk minder goed door het lichaam worden gebruikt dan de natuurlijke variant.

Vitamine E als antioxidant

Vitamine E is een antioxidant en beschermt je lichaam net als vitamine C tegen vrije radicalen. Dit zijn agressieve stoffen die weefsels en cellen kunnen beschadigen. Vrije radicalen kunnen ontstaan door schadelijke invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld door het gebruik van make-up, alcohol, medicijnen of door luchtvervuiling, roken, uv-straling en stress. Een teveel aan vrije radicalen in je lichaam kan ervoor zorgen dat allerlei lichaamsprocessen worden verstoord.

Bijzondere vorm vitamine E 8

In voedingssupplementen en voedingsmiddelen wordt bijna uitsluitend alleen de alfa-tocoferol gebruikt. Er zijn echter sterke aanwijzingen, dat de andere drie tocoferolen (beta-, gamma- en delta) veel belangrijker zijn. De laatste jaren is steeds meer de aandacht ontstaan voor de tocotriënolen, die in werkzaamheid de tocoferolen lijken te overtreffen. Duidelijk is ook geworden, dat tocoferolen en tocotriënolen een synergetische werking hebben. Het is dus zinvol om ze allemaal in te nemen.

Superieure opname

Door het unieke systeem, worden de vetoplosbare nutriënten, zoals tocoferoloen en tocorienolen, uit zichzelf in kleine bolletjes gevormd in het maagdarmkanaal. Deze vetbolletjes worden snel en efficiënt opgenomen. Onderzoek met menselijke vrijwilligers heeft aangetoond, dat dankzij dit systeem de opname van alle individuele tocotriënolen met gemiddeld 250% wordt verbeterd! Onze Vitamine E complex is dan ook echt een vitamine E-complex met verbeterde opneembaarheid te noemen.

Synergie met vitamine C

Een vitamine E-supplement wordt bij voorkeur in combinatie met een vitamine C-supplement gebruikt. De vitamine C helpt bij het “recyclen” van de alfa-tocoferol die in het lichaam aanwezig is, waardoor de vitamine E zijn functies langer kan blijven vervullen.

Dosering
Volwassenen: 1 capsule per dag bij een (vet bevattende) maaltijd of tegelijk innemen met de omega 3 capsule

 

Volledige ingrediëntenlijst is toegevoegd als foto!

Extra informatie

Gewicht0,250 g

Aanbevolen supplementen

My Daily Vitamins
 99,00
liposomaal
Vitamine B12 liposomaal
 28,50
Vitamine C 1000 mg - vegan
 21,75
Vitamine D3 + K2 - vegan
 28,50

VEELGESTELDE VRAGEN

Overtuiging

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is volgens ons de basis voor een gezond eetpatroon. Daarnaast zijn we er van overtuigd dat de juiste supplementen een gezond lijf ondersteunen. Ze helpen je tijdens de seizoenen en in bepaalde levensfases om je fit te voelen en er goed uit te zien. De meeste supplementen zijn ter aanvulling op een gezonde voeding, maar sommige mensen hebben altijd extra vitamines nodig. Wil je persoonlijk advies? Bel of mail gerust, dan denken we met je mee.

Wetenschap

Met de orthomoleculaire wetenschap als basis stellen we onze supplementen zorgvuldig samen. Daarbij zijn hoge werkzaamheid en kwalitatieve grondstoffen de basis. Al deze supplementen zijn volledig vegan. Ook de omhulsels van de capsules zijn met plantaardige ingrediënten gemaakt.

Jazeker! Bepaal zelf je bedrag en verras iemand met een extra stukje gezondheid door HIER een cadeaubon te bestellen.

  • Je bestelt en betaalt de cadeaubon online en ontvangt vervolgens een mail met daarin de link om de cadeaubon af te drukken.
  • Vul deze in en verpak hem eventueel mooi.
  • Je cadeau is klaar om te geven!
  • Op werkdagen ontvang je van ons binnen 8 uur de code waarmee de bon geactiveerd wordt. Deze heeft de gelukkige ontvanger nodig om de bon te kunnen besteden.

 

Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor al onze supplementen. Geef jij iemand supplementen cadeau, dan adviseren we de gelukkig natuurlijk graag bij het besteden ervan. Kleine moeite voor ons en jouw cadeau komt nóg beter tot z’n recht!

Homeostase by Brigitte

“Ik weet nu beter hoe suppletie in te zetten in mijn praktijk met als doel; Happy-Aging”

Brigitte Brus
Salon Con Estilo

“Het is vooral een eye opener. Wij hebben onze klanten in de salon enthousiast gemaakt om te starten met supplementen!”

Kelly Fliers
Deskundig

via de WhatsApp mijn vraag gesteld en kreeg direct een persoonlijk en deskundig antwoord. Fijn deze service.

Kirsten
Eindelijks iets wat werkt!

Lang gezocht naar goede supplementen en ben nog nooit zo tevreden geweest!
Ik bestel zeker opnieuw bij Blend New Day..

Jolanda
Simpel maar waar

Simpel maar oh zo waar! Kortom, snelle service en geen poespas! Precies zoals het hoort volgens mij!

Angelique Luijkx
Superfijne producten

Ik gebruik jullie producten nu een tijdje en het bevalt mij supergoed!  Dank jullie wel en ga zo door Blend New Day.

Marieke

Wil je meer weten over onze producten? Vraag het aan Wendy

Stel je vraag via whatsapp