Vegan Collagen Booster

 89,00
Direct leverbaar

Wist jij dat ons lichaam zelf collageen produceert? Alleen neemt deze productie na ons 25e af en is het juist extra belangrijk te zorgen voor de juiste bouwstenen voor de vorming van collageen.

De Vegan Collageen Booster bestaat uit onze hoogwaardige liposomale vitamine C en de zuiverste vorm van Methyl Sulfonyl Methaan (MSM) en dat allemaal compleet plantaardig en dus vegan friendly.

100% natuurlijk en vegan
Gezond leven makkelijk gemaakt
Eenvoudig online bestellen
Voor 12.00 besteld volgende dag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf € 90
100% natuurlijk
Voel je goed en gezond
Snelle levering

Beschrijving

Dit zit er in de Vegan Collagen Booster

De Vegan Collagen Booster bestaat uit onze hoogwaardige liposomale vitamine C en 2 x de zuiverste vorm van Methyl Sulfonyl Methaan (MSM). Beide supplementen zijn vegan!

C Your Skin Ultra

C your skin Ultra is een hoogwaardig en liposomale vitamine C supplement. Deze vitamine C is vegan zodat jij volledig natuurlijk leeft, ook mét aanvullende supplementen. Door de liposomale verpakking wordt deze vitamine C wel tot 20 maal beter opgenomen in ons lichaam.

Vitamine C zit in de Vegan Collagen Booster omdat het zorgt voor:

  • Een gezonde en sterke huid;
  • Een verbeterd concentratievermogen;
  • Een hoger energieniveau;
  • Ondersteuning aan het immuunsysteem;
  • En een hogere weerstand.

MSM-1000 Vegan

Methylsulfonylmethaan (MSM) is een in water oplosbare stof. Deze komt voor in onze zeeën, grond en atmosfeer. Dagelijks gebruikt ons lichaam deze stof in grote hoeveelheden. Het is een bouwsteen voor eiwitten, vitamines en antioxidanten. Het komt dan ook voor in iedere lichaamscel.

Waarom is collageen van belang voor een mooie huid?

Zoals je weet is ouder worden geen probleem. Toch willen we dit niet zien aan onze huid. Vanaf je 25e maakt je lichaam helaas minder collageen aan. Dit is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Gelukkig kun je hier iets aan doen! Namelijk: collageenrijke voeding eten of aanvullen met supplementen die van belang zijn voor de vorming van collageen.

Voeding

Collageen haal je vooral uit bouillon van de botten van kip en vis. Wil je liever vegan? Geen probleem! Ook groente en rood fruit zijn van belang voor de vorming van collageen.

Aanvullende supplementen

Doordat we steeds meer bewerkte voeding eten halen we minder vitamines en mineralen hieruit dan dat ons lichaam nodig heeft. Gelukkig kunnen we ons lijf een handje helpen door deze aan te vullen met de juiste supplementen.

Onze Collageen Booster bevat de juiste combinatie van vitaminen en mineralen om je plantaardige eiwitten om te zetten. Zo bevat het een ijzersterke vitamine C die goed is voor de aanmaak van collageen. De Vegan Collagen booster bestaat namelijk uit onze liposomale vitamine C en de zuiverste vorm van MSM.


Veelgestelde vragen – Vegan Collageen Booster

Hoe lang doe ik met de vegan collagen booster?

Met deze verpakking doe je 2 maanden.

Wat doet MSM voor ons lijf?

MSM is een kleine molecuul met een grote betekenis voor ons lichaam. Ons lichaam kan zelf geen zwavel aanmaken en dus zijn we afhankelijk van wat we binnenkrijgen via voeding. Helaas blijkt de zwavelwaarde in ons eten tegenwoordig lager te zijn dan we denken. Dit komt onder andere door voedselbewerking en het feit dat ons eten vaak niet meer vers uit de natuur komt en verloren gaat bij het kookproces.

Zwavel is een macromineraal, net zoals calcium, magnesium, kalium, natrium en fosfor. Van macromineralen hebben we dagelijks voldoende hoeveelheden nodig.

Hoe gebruik je de Vegan Collagen Booster?

Als dosering adviseren wij 1 capsule per dag in te nemen van de vitamine C en 2 capsules per dag in te nemen van de MSM.

Wat zit er in de beide supplementen?

Bekijk de foto van de ingrediëntenlijst voor een volledig overzicht van alle ingrediënten.

Aanbevolen supplementen

best seller
Vloeibare collageen 8000 mg
 69,00

VEELGESTELDE VRAGEN

Overtuiging

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is volgens ons de basis voor een gezond eetpatroon. Daarnaast zijn we er van overtuigd dat de juiste supplementen een gezond lijf ondersteunen. Ze helpen je tijdens de seizoenen en in bepaalde levensfases om je fit te voelen en er goed uit te zien. De meeste supplementen zijn ter aanvulling op een gezonde voeding, maar sommige mensen hebben altijd extra vitamines nodig. Wil je persoonlijk advies? Bel of mail gerust, dan denken we met je mee.

Wetenschap

Met de orthomoleculaire wetenschap als basis stellen we onze supplementen zorgvuldig samen. Daarbij zijn hoge werkzaamheid en kwalitatieve grondstoffen de basis. Al deze supplementen zijn volledig vegan. Ook de omhulsels van de capsules zijn met plantaardige ingrediënten gemaakt.

Jazeker! Bepaal zelf je bedrag en verras iemand met een extra stukje gezondheid door HIER een cadeaubon te bestellen.

  • Je bestelt en betaalt de cadeaubon online en ontvangt vervolgens een mail met daarin de link om de cadeaubon af te drukken.
  • Vul deze in en verpak hem eventueel mooi.
  • Je cadeau is klaar om te geven!
  • Op werkdagen ontvang je van ons binnen 8 uur de code waarmee de bon geactiveerd wordt. Deze heeft de gelukkige ontvanger nodig om de bon te kunnen besteden.

 

Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor al onze supplementen. Geef jij iemand supplementen cadeau, dan adviseren we de gelukkig natuurlijk graag bij het besteden ervan. Kleine moeite voor ons en jouw cadeau komt nóg beter tot z’n recht!

Homeostase by Brigitte

“Ik weet nu beter hoe suppletie in te zetten in mijn praktijk met als doel; Happy-Aging”

Brigitte Brus
Salon Con Estilo

“Het is vooral een eye opener. Wij hebben onze klanten in de salon enthousiast gemaakt om te starten met supplementen!”

Kelly Fliers
Deskundig

via de WhatsApp mijn vraag gesteld en kreeg direct een persoonlijk en deskundig antwoord. Fijn deze service.

Kirsten
Eindelijks iets wat werkt!

Lang gezocht naar goede supplementen en ben nog nooit zo tevreden geweest!
Ik bestel zeker opnieuw bij Blend New Day..

Jolanda
Simpel maar waar

Simpel maar oh zo waar! Kortom, snelle service en geen poespas! Precies zoals het hoort volgens mij!

Angelique Luijkx
Superfijne producten

Ik gebruik jullie producten nu een tijdje en het bevalt mij supergoed!  Dank jullie wel en ga zo door Blend New Day.

Marieke

Wil je meer weten over onze producten? Vraag het aan Wendy

Stel je vraag via whatsapp