Spijsverteringsenzymen

 28,50
Direct leverbaar

Natuurlijke spijsverteringsenzymen voor een gezonde spijsvertering! Heb je ooit last gehad van een opgeblazen gevoel, gasvorming, indigestie of gewoon een algemeen gevoel van ongemak na het eten? Dit kan wijzen op een spijsverteringssysteem dat wel wat hulp kan gebruiken. Gelukkig kunnen natuurlijke spijsverteringsenzymen een belangrijke rol spelen in het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Onze premium plantaardige spijsverteringsenzymen breken eiwitten, koolhydraten en vetten af in je voedsel, zodat je lichaam alle essentiële voedingsstoffen kan opnemen.

 

Breed spectrum spijsverteringsenzymen
Positieve invloed op de spijsvertering
100% natuurlijk en vegan
Gezond leven makkelijk gemaakt
Eenvoudig online bestellen
Voor 12.00 besteld volgende dag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf € 90
100% natuurlijk
Voel je goed en gezond
Snelle levering

Beschrijving

Eerste hulp bij spijsverteringsklachten

Waarom kiezen voor onze spijsverteringsenzymen?

 • Natuurlijke ondersteuning: Onze enzymen zijn afgeleid van natuurlijke bronnen, waardoor ze veilig en effectief zijn voor langdurig gebruik.
 • Verbeterde spijsvertering: Door je spijsvertering te ondersteunen, kunnen onze enzymen helpen bij het verminderen van ongemakken zoals een opgeblazen gevoel, gas en indigestie.
 • Maximale opname: Een gezonde spijsvertering betekent een betere opname van voedingsstoffen, wat kan bijdragen aan een algemeen gevoel van welzijn.
 • Gemakkelijk in te nemen: Onze enzymen zijn verkrijgbaar in handige capsules, zodat je ze moeiteloos kunt toevoegen aan je dagelijkse routine.

Geef je spijsverteringssysteem de ondersteuning die het verdient en geniet van een comfortabele maaltijdervaring. Kies voor onze natuurlijke spijsverteringsenzymen en voel het verschil!

Enzymen voor de spijsvertering

Alle enzymen in deze formule zijn van plantaardige oorsprong en geproduceerd middels fermentatie met behulp van verschillende schimmels, zoals Aspergillus, Bacillus subtilus ssp, Candida, Saccharomyces en Rhizopus. Deze enzymen zijn gecombineerd in één capsule vanwege de unieke eigenschappen van ieder enzym afzonderlijk, en vanwege het vermogen van de enzymen om optimaal samen te werken in het maagdarmkanaal.

Hierdoor verbetert de vertering van voedingsstoffen, waarmee deze beter beschikbaar komen voor opname. Door de betere opname van voedingsstoffen, verbeteren de processen in je lijf.

Het belang van enzymen

Enzymen zijn bijzondere eiwitten. Ze spelen een sleutelrol bij alle stofwisselingsprocessen en biochemische reacties in het lichaam. Doorgaans worden de spijsverteringsenzymen onderverdeeld in drie klassen, afhankelijk van het soort voedsel dat zij helpen afbreken:

 • Carbohydrasen zorgen voor de afbraak van koolhydraten
 • Lipasen zorgen voor de afbraak van vetten
 • Proteasen zorgen voor de afbraak van eiwitten

In het menselijk lichaam worden enzymen hoofdzakelijk geproduceerd in het basische milieu van de darm. In capsulevorm zouden dergelijke enzymen het zure milieu van de maag niet overleven, tenzij er een laag om de capsules zit die het enzym tegen het maagzuur beschermt.

De oplossing

De plantaardige enzymen in de formule van Blend New Day bieden hier de oplossing voor. Ze zijn minder gevoelig voor temperaturen, waardoor ze over het algemeen beter werkzaam zijn. Bovendien zijn de plantaardige enzymen minder gevoelig voor zuur, waardoor deze enzymen hun werkzaamheid zowel in de maag als in de darm kunnen uitoefenen.

Gebruik spijsverteringsenzymen

30 minuten voor de maaltijd waarna je klachten ervaart 1 capsule.

De voordelen van plantaardige capsules met spijsverteringsenzymen

Plantaardige spijsverteringsenzymen onderscheiden zich van andere producten door de origine van de gebruikte enzymen. Daarnaast zijn ze minder gevoelig voor temperatuur en minder gevoelig voor (maag) zuur. Bovendien zijn de capsules volledig plantaardig en dus geschikt voor veganisten. Dit maakt dat deze enzymen de beste keus zijn voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning bij de spijsvertering. Deze enzymen voor de spijsvertering bevatten samengevat:

 • Breed spectrum spijsverteringsenzymen
 • Positieve invloed op de spijsvertering
 • Geproduceerd middels fermentatie met behulp van verschillende schimmels
 • Topkwaliteit ingrediënten
 • Plantaardige capsules

Veelgestelde vragen – spijsverteringsenzymen

 

Kan ik de spijsverteringsenzymen ook veilig combineren met jullie andere supplementen?

Ja, je kunt dit veilig combineren met onze andere supplementen.

Extra informatie

Gewicht1,000 g

Aanbevolen supplementen

gemberdrank
Gembershots - Ginger Gold Glass
 22,95

VEELGESTELDE VRAGEN

Overtuiging

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is volgens ons de basis voor een gezond eetpatroon. Daarnaast zijn we er van overtuigd dat de juiste supplementen een gezond lijf ondersteunen. Ze helpen je tijdens de seizoenen en in bepaalde levensfases om je fit te voelen en er goed uit te zien. De meeste supplementen zijn ter aanvulling op een gezonde voeding, maar sommige mensen hebben altijd extra vitamines nodig. Wil je persoonlijk advies? Bel of mail gerust, dan denken we met je mee.

Wetenschap

Met de orthomoleculaire wetenschap als basis stellen we onze supplementen zorgvuldig samen. Daarbij zijn hoge werkzaamheid en kwalitatieve grondstoffen de basis. Al deze supplementen zijn volledig vegan. Ook de omhulsels van de capsules zijn met plantaardige ingrediënten gemaakt.

Jazeker! Bepaal zelf je bedrag en verras iemand met een extra stukje gezondheid door HIER een cadeaubon te bestellen.

 • Je bestelt en betaalt de cadeaubon online en ontvangt vervolgens een mail met daarin de link om de cadeaubon af te drukken.
 • Vul deze in en verpak hem eventueel mooi.
 • Je cadeau is klaar om te geven!
 • Op werkdagen ontvang je van ons binnen 8 uur de code waarmee de bon geactiveerd wordt. Deze heeft de gelukkige ontvanger nodig om de bon te kunnen besteden.

 

Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor al onze supplementen. Geef jij iemand supplementen cadeau, dan adviseren we de gelukkig natuurlijk graag bij het besteden ervan. Kleine moeite voor ons en jouw cadeau komt nóg beter tot z’n recht!

Homeostase by Brigitte

“Ik weet nu beter hoe suppletie in te zetten in mijn praktijk met als doel; Happy-Aging”

Brigitte Brus
Salon Con Estilo

“Het is vooral een eye opener. Wij hebben onze klanten in de salon enthousiast gemaakt om te starten met supplementen!”

Kelly Fliers
Deskundig

via de WhatsApp mijn vraag gesteld en kreeg direct een persoonlijk en deskundig antwoord. Fijn deze service.

Kirsten
Eindelijks iets wat werkt!

Lang gezocht naar goede supplementen en ben nog nooit zo tevreden geweest!
Ik bestel zeker opnieuw bij Blend New Day..

Jolanda
Simpel maar waar

Simpel maar oh zo waar! Kortom, snelle service en geen poespas! Precies zoals het hoort volgens mij!

Angelique Luijkx
Superfijne producten

Ik gebruik jullie producten nu een tijdje en het bevalt mij supergoed!  Dank jullie wel en ga zo door Blend New Day.

Marieke

Wil je meer weten over onze producten? Vraag het aan Wendy

Stel je vraag via whatsapp