Skinbooster

onrustige huid
 97,00
Direct leverbaar

Ben jij op zoek naar dé beste supplementen voor de huid? Bestel dan vandaag nog ons supplementen pakket Skin Booster+! Vandaag voor 15.00 online kopen, betekent morgen in huis. Het Skin Booster pakket bestaat uit drie hoogwaardige vegan supplementen, namelijk vitamine C liposomaal, omega 3 en chlorella. Al onze producten zijn vrij van bestrijdingsmiddelen, pesticiden en kunstmest. De beste keus voor jou én het milieu. Fijn he?

100% natuurlijk
Voel je goed en gezond
Snelle levering

Beschrijving

De beste supplementen voor de huid in één pakket

De combinatie van deze supplementen is zorgvuldig gekozen. Elk supplement bevat uitsluitend functionele en duurzame ingrediënten. Goed voor jou en goed voor de natuur! De Skinbooster bestaat uit drie plantaardige supplementen, namelijk:

C Your Skin Ultra – liposomale vitamine C

C Your Skin Ultra is een liposomaal vitamine C supplement. Doordat de vitamine C liposomaal verpakt is, wordt het hierdoor wel 20 maal beter opgenomen in ons lichaam. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen en dat helpt om de huid te versterken. Zo draagt deze vitamine bij aan de verzorging van de huid van binnenuit.

Hooggedoseerd, 300 mg vitamine C per tablet in combinatie met de liposomale werking
Helpt je gezonde huid te behouden
Ondersteunt je immuunsysteem

Meer weten over ons vitamine C supplement? Of dit product liever los kopen? Bekijk dan onze vegan vitamine C liposomaal.

Beauty & Brain – plantaardige omega 3

Beauty & Brain is een zuiver omega 3 supplement dat afkomstig is van algen. Daarmee is dit vegan omega 3 supplement ideaal voor veganisten en vegetariërs. De algen voor dit supplement worden gekweekt in speciale en duurzame kwekerijen. Bij ons hoef jij je daarom geen zorgen te maken over verontreinigingen of giftige stoffen uit de zee. Gebruik jij een dagelijkse dosering van 250 mg EPA en DHA? Dan dragen deze bij aan de normale werking van het hart, de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

DHA is goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen
Bevat 250 mg DHA per capsule
Omega 3 afkomstig uit zuivere algenolie
Goed voor mens, dier én milieu

Meer weten over ons omega 3 supplement? Of dit product liever apart kopen? Bekijk dan onze vegan omega 3.

My Daily Detox – chlorella

My Daily Detox is een chlorella supplement en bevat maar liefst 500 mg zuivere chlorella per capsule. Vraag jij je af wat chlorella precies is? Het is een zoetwateralg die al miljoenen jaren op onze aarde leeft. Dit groenwier staat bekend om het hoge gehalte bladgroen, wat chlorofyl heet. Chlorella ondersteunt de reinigende werking van de lever*. Deze stof heeft een antioxidante werking en helpt daarmee cellen en weefsels beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan zonlicht en vervuiling*.

500 mg Chlorella per capsule
Ondersteunt de reinigende werking van de lever*
Zuivere algen afkomstig uit Nederland
Vrij van allergenen, zware metalen of contaminaties

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toekenning.

Hoogwaardige en duurzame huidsupplementen

Wil jij hoogwaardige supplementen gebruiken die goed zijn voor jouw lijf én het milieu? Koop dan voortaan jouw huidsupplementen van Blend New Day! De grondstoffen en de capsules zijn volledig plantaardig en glutenvrij. Wij kiezen zelf de ingrediënten voor al onze supplementen uit. Op die manier weten wij precies wat er in onze producten zit en kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. In onze supplementen zitten alleen grondstoffen waar jouw lichaam echt wat aan heeft. Dus géén onnodige vulmiddelen, pesticiden, kunstmest of andere bestrijdingsmiddelen.

De Skin Booster+ kopen bij Blend New Day

De beste keuze voor jou en het milieu;
100% eerlijke ingrediënten;

Veelgestelde vragen – Skin Booster

Waarom is vitamine C belangrijk voor de huid?

Het is een combinatie van diverse vitaminen en mineralen. Denk aan vitamine C dat bijdraagt aan de vorming van collageen, wat weer belangrijk is voor de huid. Collageen is weer belangrijk om de huid van binnenuit te versterken.

Hoe gebruik ik deze supplementen?

  • C Your Skin Ultra (vitamine C liposomaal): Dagelijks 1 tablet met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.
  • Beauty & Brain (omega 3): Dagelijks 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.
  • My Daily Detox (chlorella): 1 keer per dag 1-2 capsules met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.

 

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

VEELGESTELDE VRAGEN

Overtuiging

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is volgens ons de basis voor een gezond eetpatroon. Daarnaast zijn we er van overtuigd dat de juiste supplementen een gezond lijf ondersteunen. Ze helpen je tijdens de seizoenen en in bepaalde levensfases om je fit te voelen en er goed uit te zien. De meeste supplementen zijn ter aanvulling op een gezonde voeding, maar sommige mensen hebben altijd extra vitamines nodig. Wil je persoonlijk advies? Bel of mail gerust, dan denken we met je mee.

Wetenschap

Met de orthomoleculaire wetenschap als basis stellen we onze supplementen zorgvuldig samen. Daarbij zijn hoge werkzaamheid en kwalitatieve grondstoffen de basis. Al deze supplementen zijn volledig vegan. Ook de omhulsels van de capsules zijn met plantaardige ingrediënten gemaakt.

Jazeker! Bepaal zelf je bedrag en verras iemand met een extra stukje gezondheid door HIER een cadeaubon te bestellen.

  • Je bestelt en betaalt de cadeaubon online en ontvangt vervolgens een mail met daarin de link om de cadeaubon af te drukken.
  • Vul deze in en verpak hem eventueel mooi.
  • Je cadeau is klaar om te geven!
  • Op werkdagen ontvang je van ons binnen 8 uur de code waarmee de bon geactiveerd wordt. Deze heeft de gelukkige ontvanger nodig om de bon te kunnen besteden.

 

Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor al onze supplementen. Geef jij iemand supplementen cadeau, dan adviseren we de gelukkig natuurlijk graag bij het besteden ervan. Kleine moeite voor ons en jouw cadeau komt nóg beter tot z’n recht!

Homeostase by Brigitte

“Ik weet nu beter hoe suppletie in te zetten in mijn praktijk met als doel; Happy-Aging”

Brigitte Brus
Salon Con Estilo

“Het is vooral een eye opener. Wij hebben onze klanten in de salon enthousiast gemaakt om te starten met supplementen!”

Kelly Fliers
Deskundig

via de WhatsApp mijn vraag gesteld en kreeg direct een persoonlijk en deskundig antwoord. Fijn deze service.

Kirsten
Eindelijks iets wat werkt!

Lang gezocht naar goede supplementen en ben nog nooit zo tevreden geweest!
Ik bestel zeker opnieuw bij Blend New Day..

Jolanda
Simpel maar waar

Simpel maar oh zo waar! Kortom, snelle service en geen poespas! Precies zoals het hoort volgens mij!

Angelique Luijkx
Superfijne producten

Ik gebruik jullie producten nu een tijdje en het bevalt mij supergoed!  Dank jullie wel en ga zo door Blend New Day.

Marieke

Wil je meer weten over onze producten? Vraag het aan Wendy

Stel je vraag via whatsapp