Omega 3 – vegan

 42,95
Direct leverbaar

Ontdek de kracht van de oceaan in elke druppel met onze Omega 3 algenolie. Duurzaam, puur en volledig plantaardig, bieden algen de primaire en zuiverste bron van de essentiële omega 3-vetzuren DHA en EPA. Kies voor de betere, natuurlijke optie en geef je gezondheid de boost die het verdient met onze hoogwaardige Omega 3 algenolie.

500 mg Omega-3 per capsule
Gemaakt van algenolie en geschikt voor veganisten
Een puur product van hoge kwaliteit
Goed voor mens, dier en milieu
Voor 12.00 besteld volgende dag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf € 90
100% natuurlijk
Voel je goed en gezond
Snelle levering

Beschrijving

Onze vegan omega 3 – 450 mg van algenolie

Waarom zouden we – als er een gezond en plantaardig alternatief is – visolie capsules gebruiken? De enige reden waarom vissen omega 3 bevatten, is omdat ze algen eten. Algen bevatten namelijk van nature omega 3 vetten.

Het omega 3 supplement Beauty & Brain is gemaakt van algenolie. Deze omega 3 olie komt uit de bijzondere microalg Schizochytrium en dit levert verschillende voordelen op. Allereerst hoeft er geen vis gevangen te worden om toch zuivere omega 3 te verkrijgen krijgen en ga je overbevissing tegen. Daarnaast hoeft deze algenolie niet bewerkt te worden waardoor dit een puur product is met een hoge zuiverheid. Minder bewerking betekent een betere werking voor jouw lijf. De totox waarde is daarom maar 1.

Daarnaast bevat deze unieke microalg een hele hoge verhouding omega 3 vetzuren. Dat is nu juist wat je graag wilt binnenkrijgen! Per capsule maar liefst 375 mg EPA/DHA, dit is dus 83% omega 3 in 1 capsule.

Wat doet omega 3 voor jouw lichaam?

Omega 3-vetzuren zijn gezonde vetten omdat het om onverzadigde vetzuren gaat.

Je lichaam functioneert optimaal wanneer je de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt.

Dit doet omega 3 voor jouw lijf:

 • DHA is een belangrijke bouwsteen voor je hersenen
 • DHA is voor goed voor de hersenfunctie
 • Draagt bij aan behoud van een normaal vetgehalte in het bloed;
 • DHA heeft een gunstige invloed op het behoud van een normale bloeddruk;
 • DHA zorgt voor een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart;
 • DHA helpt het gezichtsvermogen normaal te houden.

 

Ben je zwanger? Dan zijn gezonde vetzuren extra belangrijk.

 • DHA ingenomen door de moeder, is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen van de foetus  en van zuigelingen die borstvoeding krijgen.

Veelgestelde vragen – omega 3 vegan

Waarom is het zo belangrijk om een omega 3 supplement te gebruiken?

Omega 3-vetzuren zijn essentiële voedingsstoffen en deze kan jouw lichaam niet zelf aanmaken. We krijgen in overvloed aan Omega 6 binnen via onze voeding, maar vaak te weinig omega 3. Omega 3 is daarom een natuurlijke en makkelijke manier om de disbalans in je voeding te herstellen.

Wat is het voordeel van algenolie tov visolie?

 1. Duurzaamheid: Algen zijn een duurzame bron van Omega 3, omdat ze niet afhankelijk zijn van visbestanden die kwetsbaar kunnen zijn voor overbevissing en milieuverontreiniging.
 2. Zuiverheid: Algenolie is vrij van verontreinigingen zoals pesticiden, giftige metalen en PCB’s, die in vis aanwezig kunnen zijn.
 3. Veganistisch: Algenolie is een veganistische bron van Omega 3, wat betekent dat het geschikt is voor mensen die geen dierlijke producten consumeren.
 4. Betere opname: Omega 3-algenolie wordt beter opgenomen door het lichaam dan veel visolies, waardoor het een efficiëntere bron van Omega 3 is.

Hoeveel DHA en EPA zit er in jullie omega 3 capsules?

Ons algenolie supplement bevat per capsule 250 mg DHA en 125 mg EPA. Maar liefst 83% omega 3 in 1 capsule. Uitzonderlijk hoog. De dagelijks inname van 250 mg DHA en 125 mg EPA zorgen voor een goede werking van je ogen, hersenen en jouw hart.

Is deze omega 3 geschikt voor veganisten en vegetariërs?

Omdat zowel de algenolie als de capsule plantaardig zijn, is ons omega 3 supplement zeer geschikt voor vegetariërs en veganisten. Maar ook voor kinderen en zwangeren is onze algenolie zeer geschikt.  Bovendien geven onze algenolie capsules geen vissige nasmaak.

Hoe gebruik ik dit supplement?

Neem dagelijks 1 tot 2 capsules in met een ruime hoeveelheid water. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.
Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Het hebben van een gezonde leefstijl is erg belangrijk. Net als een gevarieerd en evenwicht voedingspatroon, waarvoor supplementen geen vervanging zijn. De aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van je leefstijl en behoefte.

 

Volledige ingrediëntenlijst is toegevoegd als foto!

Extra informatie

Gewicht0,2 g
Description

Short Description

VEELGESTELDE VRAGEN

Overtuiging

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is volgens ons de basis voor een gezond eetpatroon. Daarnaast zijn we er van overtuigd dat de juiste supplementen een gezond lijf ondersteunen. Ze helpen je tijdens de seizoenen en in bepaalde levensfases om je fit te voelen en er goed uit te zien. De meeste supplementen zijn ter aanvulling op een gezonde voeding, maar sommige mensen hebben altijd extra vitamines nodig. Wil je persoonlijk advies? Bel of mail gerust, dan denken we met je mee.

Wetenschap

Met de orthomoleculaire wetenschap als basis stellen we onze supplementen zorgvuldig samen. Daarbij zijn hoge werkzaamheid en kwalitatieve grondstoffen de basis. Al deze supplementen zijn volledig vegan. Ook de omhulsels van de capsules zijn met plantaardige ingrediënten gemaakt.

Jazeker! Bepaal zelf je bedrag en verras iemand met een extra stukje gezondheid door HIER een cadeaubon te bestellen.

 • Je bestelt en betaalt de cadeaubon online en ontvangt vervolgens een mail met daarin de link om de cadeaubon af te drukken.
 • Vul deze in en verpak hem eventueel mooi.
 • Je cadeau is klaar om te geven!
 • Op werkdagen ontvang je van ons binnen 8 uur de code waarmee de bon geactiveerd wordt. Deze heeft de gelukkige ontvanger nodig om de bon te kunnen besteden.

 

Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor al onze supplementen. Geef jij iemand supplementen cadeau, dan adviseren we de gelukkig natuurlijk graag bij het besteden ervan. Kleine moeite voor ons en jouw cadeau komt nóg beter tot z’n recht!

Homeostase by Brigitte

“Ik weet nu beter hoe suppletie in te zetten in mijn praktijk met als doel; Happy-Aging”

Brigitte Brus
Salon Con Estilo

“Het is vooral een eye opener. Wij hebben onze klanten in de salon enthousiast gemaakt om te starten met supplementen!”

Kelly Fliers
Deskundig

via de WhatsApp mijn vraag gesteld en kreeg direct een persoonlijk en deskundig antwoord. Fijn deze service.

Kirsten
Eindelijks iets wat werkt!

Lang gezocht naar goede supplementen en ben nog nooit zo tevreden geweest!
Ik bestel zeker opnieuw bij Blend New Day..

Jolanda
Simpel maar waar

Simpel maar oh zo waar! Kortom, snelle service en geen poespas! Precies zoals het hoort volgens mij!

Angelique Luijkx
Superfijne producten

Ik gebruik jullie producten nu een tijdje en het bevalt mij supergoed!  Dank jullie wel en ga zo door Blend New Day.

Marieke

Wil je meer weten over onze producten? Vraag het aan Wendy

Stel je vraag via whatsapp