Chlorella – 500 mg

Detox
Chlorofyl
Superfoods
 22,95
Direct leverbaar

Wil jij de beste chlorella kopen met hoge biologische beschikbaarheid en van een hoge kwaliteit? Ons supplement bevat per capsule 500 mg zuivere chlorella. En het mooie is; deze is volledig vrij van zware metalen, allergenen en contaminaties. Onze chlorella, geproduceerd in Nederland, de beste keuze voor jouw lijf en het milieu.

Vrij van allergenen, zware metalen en contaminaties
De beste keuze voor jou en het milieu
100% eerlijke ingrediënten
Eenvoudig online bestellen
Voor 12.00 besteld volgende dag in huis
Gratis thuisbezorgd vanaf € 90
100% natuurlijk
Voel je goed en gezond
Snelle levering

Beschrijving

Wat is chlorella?

Chlorella is een eencellige zoetwateralg die al miljoenen jaren op onze aarde voorkomt. Het staat bekend om het hoge gehalte aan chlorofyl (bladgroen). Hieraan dankt de alg ook de opvallende groene kleur. In Japan vormt deze zoetwateralg al eeuwen een vast onderdeel van de dagelijkse voeding. En dat is niet zonder reden. Chlorella heeft namelijk een positieve invloed op het immuunsysteem* en ondersteunt de reinigende werking van de lever*. Het is ook een antioxidant en helpt daardoor bij de bescherming van gezonde cellen tegen vrije radicalen*. Chlorella is een echte superfoods!

De allerhoogste kwaliteit

Ons chlorella supplement My Daily Detox levert je een hoge concentratie van de micro-alg Chlorella Sorokiniana. De algen worden op unieke wijze gekweekt in Nederland. Het productieproces is volledig steriel, waardoor de algen vrij is van allergenen, zware metalen en contaminaties.

Daarnaast hebben wij in ons chlorella supplement bewust gekozen voor dunne celwanden en niet voor gebroken celwanden. Hierdoor is de biologische beschikbaarheid van de voedingsstoffen hoog. Ontdek de kracht van onze chlorella superfoods en verbeter je gezondheid.


Veelgestelde vragen – chlorella

Waarom hebben jullie gekozen voor chlorella met dunne celwanden?

Wij hebben in ons supplement bewust gekozen voor dunne celwanden en niet voor gebroken celwanden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat bij het breken van de celwanden een deel van de waardevolle voedingsstoffen verloren kan gaan. Of het nodig is om de celwanden te breken om de voedingsstoffen op te kunnen nemen, is afhankelijk van de exacte soort en de wijze waarop deze gekweekt wordt. Door de gecontroleerde groeiwijze van deze variant die wij gebruiken, zijn de celwanden veel dunner dan bij andere producenten. Hierdoor is de biologische beschikbaarheid van de voedingsstoffen hoog.

Hoe wordt het gekweekt?

Chlorella wordt veelal gekweekt in grote buiten bassins in Aziatische landen, waardoor de algen vaak veel toxines (denk aan luchtverontreiniging) bevatten. Dit wilden wij uiteraard absoluut niet! Blend New Day staat voor de allerbeste kwaliteit, vrij van toxines en andere rotzooi. We gingen op zoek naar een zuivere chlorella en stuitten op een producent van Nederlandse bodem. Hier worden de algen op unieke wijze gekweekt onder steriele laboratorium omstandigheden. De microalgen in dit supplement zijn dan ook volledig vrij van allergenen, zware metalen en contaminaties.

Hoe gebruik je dit chlorella 500 mg supplement?

Neem dagelijks 1 tot 2 capsules in met een ruime hoeveelheid water en doe dit het liefste tijdens een maaltijd.

Let op: het kan zijn dat jouw darmen de tijd nodig hebben om aan chlorella te wennen. Hierdoor kan suppletie de eerste dagen zorgen voor buikpijn en een gekleurde ontlasting.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Supplementen zijn een aanvulling op een gezonde levensstijl en geen vervanging. Het is belangrijk om gezond te leven, gevarieerd en evenwichtige voeding tot je te nemen en voldoende te bewegen.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toekenning.

 

Volledige ingrediëntenlijst is toegevoegd als foto!

Extra informatie

Gewicht1,0000 g
Description

Short Description

Aanbevolen supplementen

My Daily Vitamins
 99,00

VEELGESTELDE VRAGEN

Overtuiging

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is volgens ons de basis voor een gezond eetpatroon. Daarnaast zijn we er van overtuigd dat de juiste supplementen een gezond lijf ondersteunen. Ze helpen je tijdens de seizoenen en in bepaalde levensfases om je fit te voelen en er goed uit te zien. De meeste supplementen zijn ter aanvulling op een gezonde voeding, maar sommige mensen hebben altijd extra vitamines nodig. Wil je persoonlijk advies? Bel of mail gerust, dan denken we met je mee.

Wetenschap

Met de orthomoleculaire wetenschap als basis stellen we onze supplementen zorgvuldig samen. Daarbij zijn hoge werkzaamheid en kwalitatieve grondstoffen de basis. Al deze supplementen zijn volledig vegan. Ook de omhulsels van de capsules zijn met plantaardige ingrediënten gemaakt.

Jazeker! Bepaal zelf je bedrag en verras iemand met een extra stukje gezondheid door HIER een cadeaubon te bestellen.

  • Je bestelt en betaalt de cadeaubon online en ontvangt vervolgens een mail met daarin de link om de cadeaubon af te drukken.
  • Vul deze in en verpak hem eventueel mooi.
  • Je cadeau is klaar om te geven!
  • Op werkdagen ontvang je van ons binnen 8 uur de code waarmee de bon geactiveerd wordt. Deze heeft de gelukkige ontvanger nodig om de bon te kunnen besteden.

 

Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor al onze supplementen. Geef jij iemand supplementen cadeau, dan adviseren we de gelukkig natuurlijk graag bij het besteden ervan. Kleine moeite voor ons en jouw cadeau komt nóg beter tot z’n recht!

Homeostase by Brigitte

“Ik weet nu beter hoe suppletie in te zetten in mijn praktijk met als doel; Happy-Aging”

Brigitte Brus
Salon Con Estilo

“Het is vooral een eye opener. Wij hebben onze klanten in de salon enthousiast gemaakt om te starten met supplementen!”

Kelly Fliers
Deskundig

via de WhatsApp mijn vraag gesteld en kreeg direct een persoonlijk en deskundig antwoord. Fijn deze service.

Kirsten
Eindelijks iets wat werkt!

Lang gezocht naar goede supplementen en ben nog nooit zo tevreden geweest!
Ik bestel zeker opnieuw bij Blend New Day..

Jolanda
Simpel maar waar

Simpel maar oh zo waar! Kortom, snelle service en geen poespas! Precies zoals het hoort volgens mij!

Angelique Luijkx
Superfijne producten

Ik gebruik jullie producten nu een tijdje en het bevalt mij supergoed!  Dank jullie wel en ga zo door Blend New Day.

Marieke

Wil je meer weten over onze producten? Vraag het aan Wendy

Stel je vraag via whatsapp