A healthy outside starts from the inside

Blend New Day is in 2016 opgericht door Brenda en Daniël vanuit een persoonlijke behoefte aan een gezonder leven. Daniël kreeg gezondheidsproblemen en wist dat hij zijn leefstijl moest aanpassen. Brenda was altijd al geïnteresseerd in gezonde voeding en die behoefte werd toen alleen maar groter.

Hoe Blend New Day begon

‘We ontdekten dat je met de juiste voeding ver komt, maar dat supplementen essentieel zijn voor je gezondheid. Ze geven enorm snel een positieve wending bij klachten. Er waren al veel supplementen op de markt maar niet in de kwaliteit die wij zochten. Daarop besloten we zelf supplementen te produceren van de hoogste kwaliteit. We combineerden het beste van de natuur met wetenschappelijke kennis. Samen met artsen en een stofwisselingsexpert hebben we ons eerste supplement ontwikkeld; rijk aan vitaminen, mineralen en uitstekend opneembaar voor het lichaam. Blend New Day was geboren!

Zelf ontwikkelen en produceren

Vanaf dat moment ging het snel. Wat met één supplement begon groeide al snel uit tot een breed assortiment aan hoogwaardige supplementen. Vanuit de Beautybranche kwam er direct veel vraag naar onze producten, omdat schoonheidsspecialisten en huidexperts supplementen steeds vaker onderdeel maken van een behandeling. Zo krijgen ze maximaal resultaat. Vandaar dat we besloten ons specifiek op deze branche te richten. Inmiddels bieden we een totaalconcept op het gebied van gezondheid, supplementen en voeding.

Expertise

Onze producten zijn wetenschappelijk bewezen effectief

We werken nauw samen met artsen en apothekers; onze producten zijn wetenschappelijk bewezen effectief en worden in Nederland ontwikkeld én geproduceerd. Maar we bieden veel meer dan alleen producten. Met onze klanten gaan we graag een langdurige samenwerking aan waarin we ze intensief ondersteunen. We investeren veel in trainingen op het gebied van huid- en gezondheidsproblemen, zo kunnen onze klanten weer deskundig advies geven aan hun klanten. Daarnaast weet je met onze complete supplementenwijzer en voedingsadviezen precies welk supplement bij iemand past.’

Inspelen op signalen uit de markt

Ze blijven voortdurend innoveren; Brenda is inmiddels orthomoleculair hormoontherapeut en Daniël gediplomeerd in orthomoleculaire suppletie. ‘We houden altijd goed in de gaten wat er in de markt speelt. Zo ontdekten we dat er veel vraag is naar hormoonsupplementen om vrouwen te helpen in de pre-menopauze en overgang. Daar hebben we ons in verdiept en een specifieke lijn effectieve hormoonsupplementen voor gelanceerd.

Persoonlijke aandacht en snel schakelen

Omdat we van persoonlijke aandacht en snel schakelen houden weten we ook goed wat er speelt in de markt en op welke behoeften we moeten inspelen. Zo blijven we altijd up to date met ons aanbod. Met Blend New Day hebben we met veel plezier gezond leven makkelijk gemaakt!’

Wil je meer weten?
Vraag het aan Brenda
Stuur een whatsapp

ONS TEAM

Brenda I Orthomoleculair Hormoontherapeut HCN
Daniel I Orthomoleculair Suppletie Adviseur
Wendy I Marketing en communicatie
Sandra I Logistiek
Chantal I Administratie
Homeostase by Brigitte

“Ik weet nu beter hoe suppletie in te zetten in mijn praktijk met als doel; Happy-Aging”

Brigitte Brus
Salon Con Estilo

“Het is vooral een eye opener. Wij hebben onze klanten in de salon enthousiast gemaakt om te starten met supplementen!”

Kelly Fliers
Test

Test

Test