Over ons

Over ons
Eerlijke voeding

Onze supplementen zijn de perfecte aanvulling op een gezonde leefstijl. Ze zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Hoog gedoseerd, eerlijk voor de natuur, eerlijk voor je lijf en eerlijk geproduceerd. Als het niet nodig is of de werking niet verbetert, voegen we het niet toe. Daarmee houden we meer ruimte voor de ingrediënten die wel werken. 

Waarom zo gezond?

Een gezond leven betekent bewegen, ontspannen en gezond eten. Het lijkt een open deur, maar het is tegenwoordig niet zo makkelijk om binnen te krijgen wat je lichaam echt nodig heeft. Wanneer je de balans in het lichaam verstoord is, is dat als eerste aan de huid te zien.

Wij zijn Brenda en Daniel, de eigenaren van Blend New Day. Door middel van studie en door goed te klankborden met experts stellen wij onze producten helemaal zelf samen. We zijn zeer kritisch op de samenstelling, waarbij de ingrediënten en dosering een belangrijke rol spelen. We zijn van mening dat suppletie pas echt resultaat geeft als je voor de juiste ingrediënten èn de juiste dosering kiest. 

Een mens vernieuwt zich op celniveau continu. Deze celvernieuwing wordt grotendeels bepaald door de biologie van onze cellen maar zeker ook door de manier waarop je leeft. Je kunt je cellen voeden door goede bouwstoffen en brandstoffen te gebruiken. Brandstoffen zorgen ervoor dat het lichaam energie heeft, en bouwstoffen zorgen ervoor dat het lichaam zichzelf kan onderhouden, herstellen en opbouwen.

Onze supplementen zijn de perfecte aanvulling op een gezonde leefstijl. Wij maken de supplementen waar we zelf altijd naar op zoek zijn geweest. We gebruiken zoveel mogelijk vegan, duurzame producten die natuurlijk geteeld zijn zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Waarom zo gezond?

A healthy outside starts from the inside

Veel mensen weten dat zo puur en gezond mogelijk eten de meeste voordelen oplevert voor je lijf én je huid. Vraag je je af hoe je dit kunt doen in je drukke bestaan? Blend New Day helpt je daarbij! 

Onze missie komt daar ook uit voort:

Gezond leven makkelijk maken!
Stel je vraag