Over ons

Over ons
We houden van lekker en gezond eten.

Wij zijn Daniel en Brenda ten Vergert en we wonen met onze drie kinderen en twee honden middenin de natuur. Daarnaast hebben we varkens, kippen, kalkoenen en koeien om ons huis lopen.

Al jaren gebruiken wij de slowjuicer en de blender in onze keuken om hier heerlijke gezonde juices en smoothies mee te maken. Ideaal wanneer je allebei een drukke baan hebt en de ochtend kan beginnen met een glas goedgevulde cocktail van groenten en onze aanvullende supplementen. Verse groenten en fruit zijn de basis voor elk gezond eetpatroon. Wij runnen ons bedrijf met respect voor de natuur.

Waarom zo gezond?

We hebben onze kennis opgedaan door veel over voeding te lezen én door ervaring. Ook de studie van Brenda in de orthomoleculaire voedingsleer is van grote toegevoegde waarde. Dit alles samen maakt dat wij een totaalaanbod kunnen leveren. Dat doen we niet alleen met onze producten, maar ook met onze kennis over voeding en supplementen en wat het met je lichaam doet. Onze leefstijlkuur is hierdoor ook tot stand gekomen. Een programma specifiek samengesteld voor mensen die gewicht willen verliezen op een gezonde manier. 

Voeding is namelijk niet alleen brandstof voor ons lijf. Het gaat er ook om welke combinaties van voeding en supplementen zorgen voor een optimale vertering, zodat al onze lichaamscellen zo goed mogelijk worden voorzien van de juiste hoeveelheden voedingsstoffen, de stofwisseling een duwtje in de rug krijgt en vetverbranding wordt bevorderd. Gezond van binnen en van buiten!

Waarom zo gezond?

Gezond leven!

Veel mensen weten dat zo puur en gezond mogelijk eten de meeste voordelen oplevert voor je lijf én je huid. Vraag je je af hoe je dit kunt doen in je drukke bestaan? Blend New Day helpt je daarbij! 

Onze missie komt daar ook uit voort:

Gezond leven makkelijk maken!
Over ons
Stel je vraag