Over ons

Over ons
Wie zijn wij

Wij zijn Brenda en Daniel, de oprichters van Blend New Day. De verschillende studies, waaronder orthomoleculaire voedingsleer, orthomoleculaire suppletie en hormoontherapie (HCN), zorgen voor de expertise om onze producten zelf samen te stellen. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid netwerk van experts waar we mee klankborden. Daarbij zijn we zeer kritisch op de samenstelling, waarbij de ingrediënten en dosering een belangrijke rol spelen. We zijn namelijk van mening dat suppletie pas echt resultaat geeft als je voor de juiste ingrediënten èn de juiste dosering kiest. Onze supplementen zijn daarom de perfecte aanvulling op een gezonde leefstijl. Wij maken de supplementen waar we zelf altijd naar op zoek zijn geweest. We gebruiken zoveel mogelijk vegan, duurzame ingrediënten die natuurlijk geteeld zijn zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Geef je lichaam wat het nodig heeft

Een gezond leven betekent bewegen, ontspannen en gezond eten. Het lijkt een open deur, maar het is tegenwoordig niet zo makkelijk om binnen te krijgen wat je lichaam echt nodig heeft. Daarbij kennen we momenten in ons leven waarop je lichaam wat extra aandacht nodig heeft. Denk aan een drukke levensstijl, veranderende seizoenen, ziekte, stressvolle periodes of de natuurlijke fases van het leven zoals de overgang. 

Wanneer de balans in het lichaam verstoord is dat als eerste aan de huid te zien en vervolgens kunnen er allerlei klachten ontstaan. Onze voedingssupplementen bieden dan een handige en effectieve manier om de ontbrekende essentiële voedingsstoffen en bouwstoffen weer aan te vullen om je immuunsysteem te versterken, je lichaam te voeden en je geest in balans te houden. Op deze manier werk je weer aan een gezonde basis voor een optimale gezondheid en een gezonde stralende huid. 

 

 

Geef je lichaam wat het nodig heeft

A healthy outside starts from the inside

Stel je vraag