Over ons

Over ons
Eerlijke voeding

Onze supplementen zijn de perfecte aanvulling op een gezonde leefstijl. Ze zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Hoog gedoseerd, eerlijk voor de natuur, eerlijk voor je lijf en eerlijk geproduceerd. Als het niet nodig is of de werking niet verbetert, voegen we het niet toe. Daarmee houden we meer ruimte voor de ingrediënten die wel werken. 

Waarom zo gezond?

Een mens vernieuwt zich op celniveau continu. Deze celvernieuwing wordt grotendeels bepaald door de biologie van onze cellen maar zeker ook door de manier waarop je leeft. Je kunt je cellen voeden door goede bouwstoffen en brandstoffen te gebruiken. Brandstoffen zorgen ervoor dat het lichaam energie heeft, en bouwstoffen zorgen ervoor dat het lichaam zichzelf kan onderhouden, herstellen en opbouwen.

Onze supplementen zijn de perfecte aanvulling op een gezonde leefstijl. Wij maken de supplementen waar we zelf altijd naar op zoek zijn geweest. We gebruiken zoveel mogelijk vegan, duurzame producten die natuurlijk geteeld zijn zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Waarom zo gezond?

A healthy outside starts from the inside

Veel mensen weten dat zo puur en gezond mogelijk eten de meeste voordelen oplevert voor je lijf én je huid. Vraag je je af hoe je dit kunt doen in je drukke bestaan? Blend New Day helpt je daarbij! 

Onze missie komt daar ook uit voort:

Gezond leven makkelijk maken!
Over ons
Stel je vraag