Green celery smoothie

2 september 2021

Deze smoothie is een echte vitamine booster! Bleekselderij verbetert de spijsvertering en werkt ontstekingsremmend. De cranberry’s zitten vol antioxidanten die je lichaam helpen het lichaam te zuiveren. Ze verbeteren de stofwisseling en de spijsvertering. Spinazie bevat naast heel veel vitamines en mineralen ook chlorofyl, een stofje wat een reinigende werking heeft in het lichaam. Avocado … Continued

Green celery smoothie

Deze smoothie is een echte vitamine booster! Bleekselderij verbetert de spijsvertering en werkt ontstekingsremmend. De cranberry’s zitten vol antioxidanten die je lichaam helpen het lichaam te zuiveren. Ze verbeteren de stofwisseling en de spijsvertering. Spinazie bevat naast heel veel vitamines en mineralen ook chlorofyl, een stofje wat een reinigende werking heeft in het lichaam. Avocado bevat omega-3 vetzuren en helpt om schadelijke gifstoffen het lichaam uit te werken. Reden genoeg om deze heerlijke smoothie eens te maken!

Ingrediënten:
– halve banaan
– kwart avocado
– 200 ml water
– handvol spinazie
– 2 stengels bleekselderij
– handvol cranberry’s (of ander rood fruit)

Snijd alles in grove stukken en blenden/mixen maar! Wil je de smoothie iets meer vullend maken, voeg dan een scoop van onze proteïne shake toe!

Stel je vraag