“SUMMERBODIES are made in WINTER”

24 maart 2022

De winter is de perfecte tijd om te werken aan jouw droomlichaam. Zo ben je in de zomer heerlijk fit en de beste versie van jezelf. Maar hoe pak je dat nu aan? Hoe weet je zeker dat je op een gezonde, verantwoorde manier resultaat boekt? Met ons afvalprogramma ‘Slim & healthy by Brenda’ gaat … Continued

“SUMMERBODIES are made in WINTER”

De winter is de perfecte tijd om te werken aan jouw droomlichaam. Zo ben je in de zomer heerlijk fit en de beste versie van jezelf. Maar hoe pak je dat nu aan? Hoe weet je zeker dat je op een gezonde, verantwoorde manier resultaat boekt? Met ons afvalprogramma ‘Slim & healthy by Brenda’ gaat jou dit gegarandeerd lukken. Wij helpen je daar natuurlijk bij!

Met behulp van ons afvalprogramma:

  • Kun je op een gezonde manier afvallen;
  • Herstel je beter;
  • Verbeter je je weerstand;
  • Verklein je het risico op ziekten gerelateerd aan voeding;
  • Verbeter je je conditie met behulp van een online Personal Trainer; 
  • Krijg je meer energie;
  • Ben je scherper;
  • Krijg je een mooiere huid.

De perfecte combinatie van onze Proteïne Shake, ons supplement Psyllium Husk, een kant-en-klaar weekmenu en online krachttraining met weerstandsbanden zorgen ervoor dat je dit makkelijk vol kunt houden en je jouw doel kan bereiken!

Gezonde voeding

Ons afvalprogramma is speciaal voor jou ontwikkeld om je op een verantwoorde maar makkelijke manier te helpen die extra kilo’s kwijt te raken. Het moet tenslotte wel een leefbaar programma zijn wat past in jouw leven. Op deze manier krijg jij je mooiste SUMMERBODY nog voor de zomer! Je krijgt enkel voeding binnen die jou lichaam ‘echt’ voedt en waardoor jij ook geen hongergevoel gaat ervaren.

Veel mensen die gewicht willen verliezen, voeden hun lichaam enkel met ‘vulling’. Veel vulling levert geen hoogwaardige voedingsstoffen dus zal je lichaam het daar niet lang op vol kunnen houden. Een handje ongebrande amandelen bijvoorbeeld levert volop calorieën en voedingsstoffen. Ze zitten namelijk boordevol onverzadigde vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen die helpen het lichaam gezond en in balans te houden. Een rijstwafel daarentegen bevat heel weinig calorieën maar ook heel weinig voedingsstoffen. Met ons weekmenu eet je elke dag een flinke portie fruit en groente en krijg je gezonde koolhydraatbronnen, eiwitten en vetten binnen uit voornamelijk verse onbewerkte producten.

Bepaal je energiebehoefte

Om gezond af te kunnen vallen zul je allereerst jouw energiebehoefte moeten achterhalen. Wij helpen je hier natuurlijk mee. Hoeveel energie heb jij nodig om jouw lichaam goed te laten functioneren en goed te kunnen bewegen. De behoefte aan energie is afhankelijk van geslacht, lengte, leeftijd, gewicht, hoeveel je beweegt en de zwaarte van je inspanning. Aan de hand daarvan kun je een calorietekort bepalen want zonder een calorietekort zul jij niet afvallen.

Creëer een gezond calorietekort

Een calorietekort van 300-500 calorieën onder je energiebehoefte werkt positief voor je vetverbranding. Het valt daardoor absoluut niet onder de crashdiëten. Te weinig voeding kan namelijk je metabolisme stagneren waardoor je niet afvalt en misschien juist wel aankomt. Veel mensen denken dat vet verbranden betekent dat ze gelijk veel minder moeten eten. Niets is minder waar: de kans bestaat juist dat je lichaam hierdoor spierweefsel verbruikt voor het produceren van energie. Voor vetverbranding, zeker op de lange termijn, is het belangrijk dat je genoeg calorieën binnenkrijgt.

Wat levert ons programma jou op?

Slim & Healthy by Brenda levert je alleen maar voordelen op! Heerlijke recepten, smaakvolle smoothies, energie en een gezonder lichaam. Je leert niet alleen de basis voor een gezonde leefstijl maar je bouwt ook direct een goed afweersysteem op. Gezonde voeding voedt je lichaam namelijk met essentiële voedingsstoffen waar je lichaam een enorme energieboost van krijgt.

Wil jij ook jouw summerbody voordat de zomer van start gaat? Start dan nu met ons afvalprogramma!

Stel je vraag