Je hormoonhuishouding bepaalt voor een groot deel hoe je eruit ziet! Het gevolg van een tijdelijke of langdurige hormonale disbalans is te zien aan de huid, zoals acné, overbeharing, pigmentvlekken, huidveroudering, rosacea maar ook PCOS kunnen ontstaan door een hormonale disbalans. Het is ook niet heel gek dat vrouwen rond hun 40e merken dat hun huid ineens dunner wordt, volume verliest en sneller veroudert. Alles valt of staat met onze hormonen. Werk jij als (huid)professional en wil jij jouw klanten adviseren over een gezonde hormoonbalans, gezonde voeding en het gebruik van supplementen? Zodat zij een gezond en energiek leven leiden met als resultaat een prachtige huid.

Met deze Masterclass krijg je alle kennis om daar praktisch mee aan de slag te gaan!

Deze Masterclass is voor

  • Huidexperts die hun klanten behandelen en adviseren op het gebied van huidverbetering. Zoals een schoonheidsspecialist, huidtherapeut en eigenlijk iedere professional die zijn/haar klanten graag helpt aan een mooie huid van binnenuit. 
  • Coaches en therapeuten die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl, waardoor zij fitter, sterker en energieker zijn en zo het maximale uit hun leven kunnen halen.

Masterclass Hormonen en het gebruik van Suppletie

Tijdens deze masterclass vertellen wij jou alles over de werking van onze hormonen. Wat zijn hormonen? Welke functie hebben onze hormonen? Wat veroorzaakt een hormonale disbalans? Welke klachten kunnen een hormonale disbalans veroorzaken en heel belangrijk wat kun je je klant adviseren aan suppletie.

—————————————————————

Masterclass Hormonen – één dagdeelLet op: minimale deelname is 5 professionals. Éénmalige investering van € 199,- excl. btw of € 99,- excl. btw voor onze partners.

Na onze training

  • Weet jij precies wat hormonen zijn  
  • Begrijp jij welke invloeden ervoor zorgen dat er een hormonale disbalans ontstaat
  • Herken jij tekorten aan vitaminen en mineralen bij jouw klanten en weet jij precies hoe je deze oplost met voeding en suppletie. 
  • Geef jij jouw klanten een persoonlijk advies zodat zij met de juiste voeding en supplementen weer fit, energiek én met een mooie huid door het leven gaan.
  • Bied jij als huidexpert of coach een holistische dienst aan waar voeding en suppletie onderdeel uitmaakt van de basis voor een gezond leven.  
  • Beschik jij over een map met praktische kaarten waar alle ins en outs opstaan, deze geven jou handvatten voor het advies aan jouw klanten. 
  • Ontvang jij het certificaat van Blend New Day dat je deze Masterclass hebt gevolgd.

Wil jij ook jouw klanten nóg beter helpen door hen te adviseren over voeding en het gebruik van supplementen? En ben jij toe aan een flinke dosis nieuwe kennis? Meld je dan aan voor onze training en zet de volgende stap in jouw bedrijf. Ook een mooie gelegenheid om te sparren met jouw conculega’s! 

Dit zeggen anderen over onze training

Brigitte Brus
Homeostase by Brigitte

“Ik weet nu beter hoe suppletie in te zetten in mijn praktijk met als doel; Happy-Aging”

Kelly Fliers
Salon Con Estilo

“Het is vooral een eye opener. Wij hebben onze klanten in de salon enthousiast gemaakt om te starten met supplementen!”

Over ons

Door middel van studie en door goed te klankborden met experts hebben wij, Brenda en Daniël, de producten van Blend New Day helemaal zelf samengesteld. We zijn zeer kritisch op de samenstelling, waarbij de ingrediënten en dosering een belangrijke rol spelen. Wij zijn van mening dat suppletie pas echt resultaat geeft als je voor de juiste ingrediënten én de juiste dosering kiest.

Een gezond leven betekent bewegen, ontspannen en gezond eten. Het lijkt een open deur, maar het is tegenwoordig niet zo makkelijk om binnen te krijgen wat je lichaam echt nodig heeft. En als in het lichaam de balans verstoord is, is dat uiteindelijk in de huid terug te zien. Steeds meer (huid)professionals beseffen dat goede zorg voor de inwendige mens belangrijk is om zichtbare resultaten te behalen met de producten en behandelingen.

Voeding, suppletie, hormonen en een gezond leven zijn nauw met elkaar verbonden.

Veelgestelde vragen

Ik heb een groep medewerkers die de training graag willen volgen, kunnen jullie de training ook op locatie verzorgen?

Lijkt ons hartstikke leuk! We trainen wel vaker grote gezelschappen van één bedrijf.

Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Is het ook mogelijk om jullie eigen supplementen te verkopen in onze salon of praktijk?

Ja absoluut! Onze supplementen bevatten alleen dat wat écht van toegevoegde waarde is. Deze zijn vrij van zware metalen, allergenen en contaminaties.

Wil je onze supplementen verkopen in jouw salon of praktijk? Lees dan meer over verkooppunten of stuur een e-mail naar partner@blendnewday.nl.

Waar wordt de training gegeven?

Dit kan bij ons op locatie zijn, of de locatie in Leusden/Amersfoort of bij de klant op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor wie is de training bedoeld?

Voor ondernemers die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl met als gevolg meer energie, fitter, vitaler, weerbaarder en ook een prachtige huid.

Wij geven onze trainingen vaak aan huidexperts, zoals schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten maar ook aan lifestyle- en vitaliteitscoaches, therapeuten en leefstijlexperts.

Stel je vraag