Werk jij als (huid)professional en wil jij jouw klanten met alle liefde en kennis adviseren over gezonde voeding en het gebruik van supplementen? Zodat zij een gezond en energiek leven leiden met als resultaat een prachtige huid. Volg dan onze training Voeding & Suppletie en haal alle kennis in huis die jij hiervoor nodig hebt!

Deze training is voor

 • Huidexperts die hun klanten behandelen en adviseren op het gebied van huidverbetering. Zoals een schoonheidsspecialist, huidtherapeut en eigenlijk iedere professional die zijn/haar klanten graag helpt aan een mooie huid van binnenuit. 
 • Coaches en therapeuten die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl, waardoor zij fitter, sterker en energieker zijn en zo het maximale uit hun leven kunnen halen.

Training Voeding & Suppletie – twee dagdelen

De training Voeding & Suppletie bestaat uit twee dagdelen op locatie in Haaksbergen of Leusden/Amersfoort. Tijdens de cursus vertellen wij jou alles over de basis van gezonde voeding en ook hoe je deze op de juiste manier aanvult met supplementen. Twee leerzame dagdelen waarin je samenkomt met andere experts binnen jouw branche! Tussen de middag eten we, vanzelfsprekend, gezamenlijk een heerlijke gezonde lunch zodat jij vol energie nieuwe kennis kunt opdoen.

Tijdens de training Voeding & Suppletie vertellen wij meer over: 

 • Gezonde voeding als basis voor een gezond, fijn en energiek leven met als resultaat een mooie huid. 
 • De orthomoleculaire voedingsleer en hoe dat eruitziet in de dagelijkse praktijk. 
 • Waarom veel mensen tegenwoordig last hebben van tekorten aan vitamines en mineralen. Ook vertellen we meer over de veel voorkomende tekorten en hoe dit zich uit. Zo weet jij precies aan welke symptomen jij een tekort herkent. 
 • We leggen je exact uit hoe je deze tekorten aanvult met het gebruik van de juiste supplementen. Ook vertellen we wat goede suppletie is en adviseren wij je hierover. 
 • Verder geven we je praktische handvatten en tips zodat jij jouw klanten kunt voorzien van een persoonlijk en professioneel maatwerk advies met betrekking tot een gezonde levensstijl door middel van voeding en supplementen. 

Training Voeding & Suppletie – twee dagdelen (incl. lunch)

07/11/2022 en 21/11/2022 – 12.00-17.00 uur (locatie Amersfoort)
23/01/2023 en 30/01/2023 – 12.00-17.00 uur (locatie Amersfoort)
20/03/2023 en 27/03/2023 – 12.00-17.00 uur (locatie Haaksbergen)

éénmalige investering van € 250 excl. btw

Na onze training

 • Weet jij precies wat gezonde voeding is en hoe dit bijdraagt aan een gezond, fit en sterk lichaam.  
 • Ook begrijp jij hoe voeding en supplementen zorgen voor een gezonde en stralende huid.  
 • Herken jij tekorten aan vitaminen en mineralen bij jouw klanten en weet jij precies hoe je deze oplost met voeding en suppletie. 
 • Geef jij jouw klanten een persoonlijk advies zodat zij met de juiste voeding en supplementen weer fit, energiek én met een mooie huid door het leven gaan.
 • Bied jij als huidexpert of coach een holistische dienst aan waar voeding onderdeel uitmaakt van de basis voor een gezond leven.  
 • Beschik jij over een map met praktische kaarten waar alle ins en outs opstaan, deze geven jou handvatten voor het advies aan jouw klanten. 
 • Ontvang jij het Voeding & Suppletie certificaat van Blend New Day.

Wil jij ook jouw klanten nóg beter helpen door hen te adviseren over voeding en het gebruik van supplementen? En ben jij toe aan een flinke dosis nieuwe kennis? Meld je dan aan voor onze training en zet de volgende stap in jouw bedrijf. Ook een mooie gelegenheid om te sparren met jouw conculega’s! 

Dit zeggen anderen over onze training

Brigitte Brus
Homeostase by Brigitte

“Ik weet nu beter hoe suppletie in te zetten in mijn praktijk met als doel; Happy-Aging”

Kelly Fliers
Salon Con Estilo

“Het is vooral een eye opener. Wij hebben onze klanten in de salon enthousiast gemaakt om te starten met supplementen!”

Over ons

Door middel van studie en door goed te klankborden met experts hebben wij, Brenda en Daniël, de producten van Blend New Day helemaal zelf samengesteld. We zijn zeer kritisch op de samenstelling, waarbij de ingrediënten en dosering een belangrijke rol spelen. Wij zijn van mening dat suppletie pas echt resultaat geeft als je voor de juiste ingrediënten én de juiste dosering kiest.

Een gezond leven betekent bewegen, ontspannen en gezond eten. Het lijkt een open deur, maar het is tegenwoordig niet zo makkelijk om binnen te krijgen wat je lichaam echt nodig heeft. En als in het lichaam de balans verstoord is, is dat uiteindelijk in de huid terug te zien. Steeds meer (huid)professionals beseffen dat goede zorg voor de inwendige mens belangrijk is om zichtbare resultaten te behalen met de producten en behandelingen.

Voeding, suppletie, hormonen en een gezond leven zijn nauw met elkaar verbonden.

Veelgestelde vragen

Ik heb een groep medewerkers die de training graag willen volgen, kunnen jullie de training ook op locatie verzorgen?

Lijkt ons hartstikke leuk! We trainen wel vaker grote gezelschappen van één bedrijf.

Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Is het ook mogelijk om jullie eigen supplementen te verkopen in onze salon of praktijk?

Ja absoluut! Onze supplementen bevatten alleen dat wat écht van toegevoegde waarde is. Deze zijn vrij van zware metalen, allergenen en contaminaties.

Wil je onze supplementen verkopen in jouw salon of praktijk? Lees dan meer over verkooppunten of stuur een e-mail naar partner@blendnewday.nl.

Waar wordt de training gegeven?

Dit kan bij ons op locatie zijn, of de locatie in Leusden/Amersfoort of bij de klant op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor wie is de training bedoeld?

Voor ondernemers die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl met als gevolg meer energie, fitter, vitaler, weerbaarder en ook een prachtige huid.

Wij geven onze trainingen vaak aan huidexperts, zoals schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten maar ook aan lifestyle- en vitaliteitscoaches, therapeuten en leefstijlexperts.

Stel je vraag