Masterclass Hormonen

Je hormoonhuishouding bepaalt voor een groot deel hoe je eruit ziet! Het gevolg van een tijdelijke of langdurige hormonale disbalans is te zien aan de huid, zoals acné, overbeharing, pigmentvlekken, huidveroudering, rosacea maar ook PCOS kunnen ontstaan door een hormonale disbalans. Het is ook niet heel gek dat vrouwen rond hun 40e merken dat hun huid ineens dunner wordt, volume verliest en sneller veroudert. Alles valt of staat met onze hormonen.

Werk jij als (huid)professional en wil jij jouw klanten adviseren over een gezonde hormoonbalans, gezonde voeding en het gebruik van supplementen? Zodat zij een gezond en energiek leven leiden met als resultaat een prachtige huid.

Met deze Masterclass krijg je alle kennis om daar praktisch mee aan de slag te gaan!

Haaksbergen
Di 23 – 01 – 24
1 dagdeel 10.00 – 15.00 uur
€199,-
excl. btw
€99,- voor partners
Deze training volgen

DEZE MASTERCLASS IS VOOR

Huidexperts die hun klanten behandelen en1 adviseren op het gebied van huidverbetering. Zoals een schoonheidsspecialist, huidtherapeut en eigenlijk iedere professional die zijn/haar klanten graag helpt aan een mooie huid van binnenuit.

Coaches en therapeuten die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl, waardoor zij fitter, sterker en energieker zijn en
zo het maximale uit hun leven kunnen halen.

MASTERCLASS HORMONEN EN

HET GEBRUIK VAN SUPPLETIE

Tijdens deze masterclass vertellen wij jou alles over de werking van onze hormonen. Wat zijn hormonen? Welke functie hebben onze hormonen? Wat veroorzaakt een hormonale disbalans? Welke klachten kunnen een hormonale disbalans veroorzaken en heel belangrijk wat kun je je klant adviseren aan suppletie.

NA DE MASTERCLASS

  • Weet jij precies wat hormonen zijn
  • Begrijp jij welke invloeden ervoor zorgen dat er een hormonale disbalans ontstaat
  • Herken jij tekorten aan vitaminen en mineralen bij jouw klanten en weet jij precies hoe je deze oplost met voeding en suppletie.
  • Geef jij jouw klanten een persoonlijk advies zodat zij met de juiste voeding en supplementen weer fit, energiek én met een mooie huid door het leven gaan.
  • Bied jij als huidexpert of coach een holistische dienst aan waar voeding en suppletie onderdeel uitmaakt van de basis voor een gezond leven.
  • Beschik jij over een map met praktische kaarten waar alle ins en outs opstaan, deze geven jou handvatten voor het advies aan jouw klanten.
  • Ontvang jij het certificaat van Blend New Day dat je deze Masterclass hebt gevolgd.

Wil jij ook jouw klanten nóg beter helpen door hen te adviseren over voeding en het gebruik van supplementen? En ben jij toe aan een flinke dosis nieuwe kennis? Meld je dan aan voor onze training en zet de volgende stap in jouw bedrijf. Ook een mooie gelegenheid om te sparren met jouw conculega’s! 

Homeostase by Brigitte

“Ik weet nu beter hoe suppletie in te zetten in mijn praktijk met als doel; Happy-Aging”

Brigitte Brus
Salon Con Estilo

“Het is vooral een eye opener. Wij hebben onze klanten in de salon enthousiast gemaakt om te starten met supplementen!”

Kelly Fliers

Aanmelden training

"Verplicht" geeft vereiste velden aan

NaamVerplicht
EmailVerplicht
TrainingVerplicht

VEELGESTELDE VRAGEN

Lijkt ons hartstikke leuk! We trainen wel vaker grote gezelschappen van één bedrijf.

Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Contact

Ja absoluut! Onze supplementen bevatten alleen dat wat écht van toegevoegde waarde is. Deze zijn vrij van zware metalen, allergenen en contaminaties.

Wil je onze supplementen verkopen in jouw salon of praktijk? Lees dan meer over verkooppunten of stuur een e-mail naar partner@blendnewday.nl.

Mail ons

Standaard wordt deze training gegeven op onze locatie in Haaksbergen of bij de klant op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Voor ondernemers die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl met als gevolg meer energie, fitter, vitaler, weerbaarder en ook een prachtige huid.

Wij geven onze trainingen vaak aan huidexperts, zoals schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten maar ook aan lifestyle- en vitaliteitscoaches, therapeuten en leefstijlexperts.