Elke keer zijn er nieuwe wetenschappelijke inzichten en groeit het aanbod van supplementen.

Daarom bieden we jaarlijks een Verdiepingstraining Suppletie aan voor onze professionals.

Wil jij je als (huid)professional verder verdiepen in supplementen? In deze Verdiepingstraining Suppletie krijg je alle praktische info en tips om je klant optimaal te kunnen adviseren. Ondersteun de gezondheid van je klant van binnenuit.

Deze training is voor

  • Huidexperts die hun klanten behandelen en adviseren op het gebied van huidverbetering. Zoals een schoonheidsspecialist, huidtherapeut en eigenlijk iedere professional die zijn/haar klanten graag helpt aan een mooie huid van binnenuit. 
  • Coaches en therapeuten die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl, waardoor zij fitter, sterker en energieker zijn en zo het maximale uit hun leven kunnen halen.

Verdiepingstraining Suppletie – één dagdeel

Tijdens deze training vertellen wij meer over: 

  • Behandelen we een aantal voor jou interessante onderwerpen waarmee je je klant kunt helpen naar een mooiere huid en een betere gezondheid;
  • Krijg je uitleg over (nieuwe) supplementen;
  • Ga je met collega’s ervaringen en tips uitwisselen op basis van zelf ingebrachte vragen uit de praktijk.

Met deze training ben jij altijd up-to-date en kun je aan je klant uitleggen waarom en wanneer suppletie nodig is.

—————————————————————

Verdiepingstraining Suppletie – één dagdeel

dinsdag 04/07/2023 10.00-15.00 uur (locatie Haaksbergen)

Let op: minimale deelname is 5 professionals. Éénmalige investering van € 99,- excl. btw of inclusief in het Startpakket. Voorwaarde is wel dat je eerst onze Basistraining Suppletie gevolgd moet hebben.

Na onze Verdiepingstraining Suppletie

Wil jij ook jouw klanten nóg beter helpen door hen te adviseren over het gebruik van supplementen? En wil jij up-to-date blijven met ons totale aanbod? Meld je dan aan voor onze verdieping. Ook een mooie gelegenheid om te sparren met jouw conculega’s! 

Over ons

Door middel van studie en door goed te klankborden met experts hebben wij, Brenda en Daniël, de producten van Blend New Day helemaal zelf samengesteld. We zijn zeer kritisch op de samenstelling, waarbij de ingrediënten en dosering een belangrijke rol spelen. Wij zijn van mening dat suppletie pas echt resultaat geeft als je voor de juiste ingrediënten én de juiste dosering kiest.

Een gezond leven betekent bewegen, ontspannen en gezond eten. Het lijkt een open deur, maar het is tegenwoordig niet zo makkelijk om binnen te krijgen wat je lichaam echt nodig heeft. En als in het lichaam de balans verstoord is, is dat uiteindelijk in de huid terug te zien. Steeds meer (huid)professionals beseffen dat goede zorg voor de inwendige mens belangrijk is om zichtbare resultaten te behalen met de producten en behandelingen.

Voeding, suppletie, hormonen en een gezond leven zijn nauw met elkaar verbonden.

Veelgestelde vragen

Ik heb een groep medewerkers die de training graag willen volgen, kunnen jullie de training ook op locatie verzorgen?

Lijkt ons hartstikke leuk! We trainen wel vaker grote gezelschappen van één bedrijf.

Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Is het ook mogelijk om jullie eigen supplementen te verkopen in onze salon of praktijk?

Ja absoluut! Onze supplementen bevatten alleen dat wat écht van toegevoegde waarde is. Deze zijn vrij van zware metalen, allergenen en contaminaties.

Wil je onze supplementen verkopen in jouw salon of praktijk? Lees dan meer over verkooppunten of stuur een e-mail naar partner@blendnewday.nl.

Waar wordt de training gegeven?

Dit kan bij ons op locatie zijn, of de locatie in Leusden/Amersfoort of bij de klant op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor wie is de training bedoeld?

Voor ondernemers die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl met als gevolg meer energie, fitter, vitaler, weerbaarder en ook een prachtige huid.

Wij geven onze trainingen vaak aan huidexperts, zoals schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten maar ook aan lifestyle- en vitaliteitscoaches, therapeuten en leefstijlexperts.

Stel je vraag