Onze boeiende bijscholing biedt jou de kans om je kennis mbt suppletie, gezondheid en een gezonde huid, op te halen en je expertise naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast gaan we gezamenlijk aan de slag met de collageen scan. We nemen een kijkje in de huid.

Door in de huid te kijken kun je op onderbouwde wijze een passend advies geven mbt suppletie en huidbehandeling. Zo bereik je het meest optimale resultaat.

Deze training is voor

  • Huidexperts die hun klanten behandelen en adviseren op het gebied van huidverbetering. Zoals een schoonheidsspecialist, huidtherapeut en eigenlijk iedere professional die zijn/haar klanten graag helpt aan een mooie huid van binnenuit. 

Bijscholing ‘De diepte in met de huidscan’ – één dagdeel

Tijdens deze trainingssessie zullen we dieper ingaan op:

-De wetenschap achter collageen en waarom het cruciaal is voor de gezondheid van de huid.

-Hoe je onze collageen scan kunt uitvoeren en interpreteren.

-We gaan dieper in op suppletie voor de huid, denk oa aan vitamine E, C en omega 3

-Hoe kun je de collageen scan integreren in jouw huidadviezen en huidbehandelingen.

Ondersteun de gezondheid van je klant van binnenuit

Met deze training kun je aan je klant uitleggen waarom suppletie nodig is en welke huidbehandeling het meest bij de huid van jouw klant past.
We behandelen de meest voorkomende huidbehandelingen en aandoeningen waarbij je de gezonde huid van binnenuit kunt ondersteunen. Daarnaast behandelen we de door ons ontwikkelde tools waarmee je tot een goed advies tot je klant kunt komen.

Kortom; alles om aan de slag te gaan met supplementen!

—————————————————————

Bijscholing “De diepte in met de huidscan” – één dagdeel

woensdag 31/01/2024
dinsdag 19/03/2024
dinsdag 11/06/2024

Let op: minimale deelname is 5 professionals. Éénmalige investering van € 99,- excl. btw

Na onze Basistraining Suppletie

Wil jij ook jouw klanten nóg beter helpen door hen te adviseren over het gebruik van supplementen? En ben jij toe aan een flinke dosis nieuwe kennis? Meld je dan aan voor onze basistraining en zet de volgende stap in jouw bedrijf. Ook een mooie gelegenheid om te sparren met jouw conculega’s! 

Over ons

Door middel van studie en door goed te klankborden met experts hebben wij, Brenda en Daniël, de producten van Blend New Day helemaal zelf samengesteld. We zijn zeer kritisch op de samenstelling, waarbij de ingrediënten en dosering een belangrijke rol spelen. Wij zijn van mening dat suppletie pas echt resultaat geeft als je voor de juiste ingrediënten én de juiste dosering kiest.

Een gezond leven betekent bewegen, ontspannen en gezond eten. Het lijkt een open deur, maar het is tegenwoordig niet zo makkelijk om binnen te krijgen wat je lichaam echt nodig heeft. En als in het lichaam de balans verstoord is, is dat uiteindelijk in de huid terug te zien. Steeds meer (huid)professionals beseffen dat goede zorg voor de inwendige mens belangrijk is om zichtbare resultaten te behalen met de producten en behandelingen.

Voeding, suppletie, hormonen en een gezond leven zijn nauw met elkaar verbonden.

Veelgestelde vragen

Ik heb een groep medewerkers die de training graag willen volgen, kunnen jullie de training ook op locatie verzorgen?

Lijkt ons hartstikke leuk! We trainen wel vaker grote gezelschappen van één bedrijf.

Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Is het ook mogelijk om jullie eigen supplementen te verkopen in onze salon of praktijk?

Ja absoluut! Onze supplementen bevatten alleen dat wat écht van toegevoegde waarde is. Deze zijn vrij van zware metalen, allergenen en contaminaties.

Wil je onze supplementen verkopen in jouw salon of praktijk? Lees dan meer over verkooppunten of stuur een e-mail naar partner@blendnewday.nl.

Waar wordt de training gegeven?

Standaard wordt deze training gegeven op onze locatie in Haaksbergen of bij de klant op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor wie is de training bedoeld?

Voor ondernemers die hun klanten helpen aan een gezonde en evenwichtige levensstijl met als gevolg meer energie, fitter, vitaler, weerbaarder en ook een prachtige huid.

Wij geven onze trainingen vaak aan huidexperts, zoals schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten maar ook aan lifestyle- en vitaliteitscoaches, therapeuten en leefstijlexperts.

Stel je vraag