Beauty

Health, Lifestyle & Happiness
Als beauty professional ga jij natuurlijk een stap verder dan alleen uiterlijke verzorging. Onze huid is het grootste orgaan, daarom is het heel logisch dat het effect van gezonde voeding daar ook als eerste zichtbaar is! Gezonde voeding vermindert een droge huid, rimpelvorming maar ook acné en rosacea. Als huidspecialist wil jij je klanten daarom ook helpen met gezonde voeding!

Ons aanbod
Wij zijn daarmee de enige aanbieder in Nederland met zo’n uitgebreid aanbod aan natuurlijke producten die allemaal door onszelf op een ambachtelijke manier worden gemaakt.  

Wij hebben voor de beauty- en huidprofessionals speciaal uitgekiende pakketten samengesteld waarmee ze de klant een ‘van-binnen-uit-aanvulling’ bieden op huidverbetering. Onze huid is het grootste orgaan, daarom is het heel logisch dat het effect van gezonde voeding daar ook als eerste zichtbaar is! Met onze coldpressed pure slowjuices zitten wij aan de basis van de gezondheid. Een goede gezondheid begint namelijk met een goede conditie van je spijsvertering, want daarmee kan je lichaam alle voedingsstoffen, mineralen, vitamines en antioxidanten opnemen. 

Wij hebben een uitgebalanceerde detox kuur ontwikkeld met alleen maar gezonde ingrediënten. De speciale samenstelling zorgt voor een optimale afvoer van afvalstoffen en activeert vertverbranding. Daardoor verlies je gewicht, krijg je meer energie en voel je je fitter. Huid, nagels en haren zullen hierdoor ook in conditie vooruit gaan. 

Meer weten? Stuur ons dan een mail info@blendnewday.nl of bel 085-2737447