18 jun 15:47

Onze top 3 supplementen: Alles wat jij nodig hebt!

Dagelijks vitaminepakket perfecte basis supplement

We merken dat veel mensen moeite hebben met het vinden van de juiste supplementen. Vaak lezen we in onze WhatsApp-berichten: “Kun je mij helpen adviseren? Er is zoveel informatie, maar wat is nu geschikt voor mij?” “Waarom zou ik supplementen moeten nemen? Ik eet gezond, is het dan wel nodig?” In een ideale wereld zou een gezond dieet voldoende moeten zijn. Maar helaas zijn er verschillende redenen waarom je, zelfs met een gezonde levensstijl, baat kunt hebben bij het nemen van bepaalde basis supplementen.

Waarom Basis Supplementen?

Ons lichaam kan zelf geen voedingsstoffen aanmaken en is volledig afhankelijk van wat wij eten. Zelfs wanneer je gezond eet, is het lastig om echt alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Onderzoek toont aan dat 75% van de Nederlanders niet de aanbevolen hoeveelheden vis, groenten en fruit binnenkrijgt.

Onze groenten bevatten tegenwoordig minder vitamines, mineralen en sporenelementen door intensieve landbouw. Ook schijnt de zon in ons land vaak niet genoeg om ons te voorzien van voldoende vitamine D3. Dit komt doordat we te weinig buiten zijn en als we buiten zijn, beschermen we ons goed tegen de zon.

Daarnaast zijn er fases in ons leven waarin ons lichaam vraagt om extra voedingsstoffen, bijvoorbeeld tijdens ziekte, stress, herstel na een operatie of bij veel medicatiegebruik. Vraag jezelf eens af: krijg jij met je voeding alle nodige vitaminen en mineralen binnen? Als het antwoord nee is, mis je mogelijk essentiële voedingsstoffen. Kies daarom voor My Daily Vitamins; de ideale basis supplementen!

Waar Moet Je Op Letten?

Voedingssupplementen zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar, zelfs in supermarkten en discountwinkels. Het kan verleidelijk zijn om voor de goedkoopste prijs te gaan. Echter ligt de kwaliteit van goedkope supplementen soms zo laag dat de voedingsstoffen direct verloren gaan in het lichaam en geen enkel gunstig effect opleveren. Dat is zonde!

Orthomoleculaire supplementen vallen onder de orthomoleculaire geneeskunde. Wij geloven in een gezonde levensstijl waarbij hoge doseringen in de juiste verhouding aan voedingsstoffen zorgen voor een gezond, sterk en energiek lichaam. Onze supplementen hebben een hoge biologische beschikbaarheid, wat betekent dat je lichaam ze snel en effectief opneemt.

Ons Advies voor Basis Supplementen

Daniel en ik hebben beiden een achtergrond in orthomoleculaire voeding en suppletie. Daarom hebben we een standaardpakket samengesteld dat jouw lichaam van alle essentiële voedingsstoffen voorziet.

De Daily Vitamins Bevat:

  • Vitamine D3 en K2: Vitamine D is officieel geen vitamine maar een hormoon dat oplost in vet. Dit hormoon zorgt voor de opname van calcium en fosfaat in ons lichaam. Vitamine D versterkt ons immuunsysteem, botten, spieren en tanden. Vitamine K2 zorgt ervoor dat calcium op de juiste plek in het lichaam terechtkomt, namelijk in onze botten en niet in onze bloedvaten.
  • Omega 3-vetzuren: Deze zijn essentieel voor de gezondheid van hart en bloedvaten, het zenuwstelsel en het behoud van een goed geheugen en gemoedstoestand. Ze spelen ook een belangrijke rol in het ontstekingsproces in ons lichaam.
  • Dagelijkse Vegan Multi: Een complete veganistische multivitamine die alle vitaminen, mineralen, spoorelementen en aminozuren bevat die je nodig hebt. Dit is een basis supplement door de uitputting van onze landbouwgrond.

Bij Stress

Ervaar je veel stress, dan adviseren we absoluut onze liposomale magnesium. Dit wordt ook wel een anti-stress mineraal genoemd. Magnesium draagt bij aan een goede gemoedstoestand en een ontspannen gevoel. Het helpt ook bij de aanmaak van hormonen en zorgt voor een betere hormoonbalans.

Met onze zorgvuldig samengestelde supplementen kun je ervoor zorgen dat je lichaam krijgt wat het nodig heeft, zelfs in een hectische en drukke levensstijl. Investeer in jezelf en voel je weer energiek, sterk en gezond!