Vitamin your day

Nature’s Best

Vegan

100% natuurlijk

100% natuurlijk

Voel je goed en gezond

Voel je goed en gezond

Snelle levering

Snelle levering

Gezond
leven

Gezonde voeding als basis, aangevuld met hoogwaardige supplementen, zo maken we gezond leven voor jou makkelijk!

Gezond eten levert de energie en de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren en fit te worden of te blijven. Zowel lichamelijk als geestelijk. Wist jij dat onze voeding door intensieve landbouw steeds minder vitaminen en mineralen bevat? En door de tijd waarin we leven ervaren we meer stress waardoor ons lichaam juist extra voedingsstoffen verbruikt. Ook kunnen bepaalde fases in je leven vragen om extra voedingsstoffen. 

Wanneer er tekorten ontstaan, raakt de balans in ons lichaam verstoord wat zich uit in allerlei zichtbare -, en onzichtbare klachten. Te denken valt aan verminderde weerstand, allerlei huidproblemen zoals acné, eczeem, maar ook darmklachten, weinig energie, moeilijk kunnen afvallen, huidveroudering, hormonale klachten, en andere vage klachten. 

Door tekorten aan te vullen kun je snel een positieve wending geven aan je gezondheid. Onze supplementen zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer en samengesteld met een team van experts. Uitgangspunt is daarbij de helende kracht van gezonde voedingsstoffen, vegan, natuurlijk geteeld, zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest en in de juiste hoge doseringen. Hierdoor zijn ze goed opneembaar voor ons lijf en vullen ze dus tekorten snel aan.

Steeds meer professionals kiezen ervoor om de gezondheid en een mooie huid van binnenuit te ondersteunen met de pure producten van Blend New Day. Wil je weten waar jij terecht kunt voor een persoonlijk advies, kijk dan bovenaan deze pagina bij verkooppunten.

Om als (huid) professional ook aan de slag te gaan met Blend New Day, klik dan op de onderstaande knop.

 

Samenwerken
Gezond <br /> leven

Stel je vraag